Έξαλλος ο Νίκος με την παραγωγή του Power of Love

Έξαλλος ο Νίκος με την παραγωγή του Power of Love

Τον είδαμε να κλωτσάει το τραπέζι στα πόδια της Βίβιαν, αλλά στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης απέδωσε την κίνησή του αυτή στους ανθρώπους της παραγωγής του Power of Love.

«Εγώ δεν παρεξηγώ τίποτα, άλλοι παρεξηγούν αυτά που λέω. Και αυτό είναι το άσχημο. Όλοι ψάχνουν να βρουν αφορμή να βγάλουν λίγο… ψωμάκι με μένα και σένα. Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Όπως το λες εσύ αυτή τη στιγμή, ναι, ακούγεται περίεργα. Άλλο όμως να το δεις σαν εικόνα και άλλο όπως το λες. Η παραγωγή γιατί στάθηκε στη δική μου λάθος κίνηση με το τραπεζάκι και περάσατε κοινωνικό μήνυμα έξω, ενώ με τη λεκτική βία έχει πεθάνει κόσμος, που είναι bullying. Από τη λεκτική βία ξεκινάει ένα bullying… Και δεν πιάσατε αυτό το κοινωνικό θέμα να το κάνετε, να περάσατε ένα ωραίο μήνυμα έξω. Και περάσατε ένα τραπεζάκι που έκανα εγώ έτσι…», είπε.

Σε όλα αυτά, η Μαρία Μπακοδήμου του απάντησε: «Πάντα υπάρχει ένα θέμα. Σας εξήγησα κι άλλες φορές, όταν κάποια βίντεο δεν σας αρέσουν, δεν είναι η παραγωγή που φταίει. Είναι ο εαυτό σας που βλέπετε που δεν σας αρέσει εκείνη τη στιγμή».

Δειτε το τρειλερ του επεισοδίου της Πέμπτης:

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

Σχετικά TAGS:
Star.gr
Σχολιάστε το άρθρο: