Έκλεισε το περιοδικό People του Κωστόπουλου

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό «People» έπειτα από 2 χρόνια κυκλοφορίας λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας IMAKO.

Υπό την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για τις προσπάθειες του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου να υπαχθεί η ΙΜΑΚΟ στο άρθρο 99, οι εργαζόμενοι στο περιοδικό «People» ενημερώθηκαν χθες, (25/01), ότι αναστέλλεται η λειτουργία του, μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζουμε πως το «People» έφθασε με πολλές προσδοκίες στην Ελλάδα το 2010 λόγω της μεγάλης του επιτυχίας ανά τον κόσμο και είχε καταφέρει να είναι το τρίτο καλύτερο εβδομαδιαίο έντυπο της IMAKO.

Ωστόσο, τόσο η αποχώρηση της διευθύντριας όλων των εβδομαδιαίων περιοδικών, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, από την εταιρία τον Σεπτέμβριο του 2010 αλλά και η συχνές αλλαγές στην θέση του αρχισυντάκτη σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα της ΙΜΑΚΟ οδήγησαν στην αναστολή της λειτουργίας του περιοδικού.

Τέλος σημειώνεται οτι η ΙΜΑΚΟ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αττικές Εκδόσεις του Θ. Φιλιππόπουλου για την πώληση του «Yupi.gr» και του περιοδικού «ΟΚ!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα