Κοριοί: Εξετάζεται νέα καταγγελία για ξενοδοχείο στην Αθήνα

Κοριοί: Εξετάζεται νέα καταγγελία για ξενοδοχείο στην Αθήνα

Μία νέα καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας για εμφάνιση κοριών σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στην απόφαση κλεισίματος πτέρυγας ξενοδοχείου της Αττικής, όπου εντοπίστηκαν κοριοί. Η καταγγελία ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, όπου μητέρα κατήγγειλε ότι η κόρη της γέμισε με εξανθήματα από τσιμπήματα κοριών και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

«Διαμέναμε στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο. Μετά από τρεις ημέρες που φύγαμε το παιδί έβγαλε κάποια σπυριά στα πόδια. Νομίζαμε ότι ήταν κουνούπια, στην πορεία διαπιστώσαμε ότι ήταν από κοριό. Έβγαλε εξανθήματα, έκανε πυρετό και καταλάβαμε ότι τελικά δεν ήταν από κουνούπια», δήλωσε η καταγγέλλουσα.

«Σήμερα χρειάστηκε το παιδί να νοσηλευτεί. Άμα δείτε τα χέρια της και τα πόδια της είναι τραγικά τα πράγματα. Είναι τώρα με σπυριά και παίρνουμε κάποιες αντιβιώσεις, χρειάστηκαν κάποια φάρμακα. Όταν επικοινώνησα με το ξενοδοχείο, ούτε καν μου είπαν περαστικά, ούτε καν ασχολήθηκαν», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι, προχθές έγινε γνωστό από τον πρόεδρο των εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργο Χότζογλου, ότι πτέρυγα ξενοδοχείου της Αττικής έκλεισε λόγω κοριών. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στα νότια προάστια της Αττικής, όπως σημείωσε ο κ. Χοτζόγλου μιλώντας στο Open.

Πηγή: healthstat.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα