Τα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονωδών νόσων του εντέρου

Τα τρόφιμα που αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονωδών νόσων του εντέρου

Τα τρόφιμα -συνήθεις ύποπτοι για μια πληθώρα νοσημάτων φαίνεται πως συμβάλλουν και στην εμφάνιση των ΙΦΝΕ σύμφωνα με πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα.

 Στη ήδη μακροσκελή λίστα με τις αρνητικές συνέπειες για την υγεία των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων, οι ερευνητές προσθέτουν και τον κίνδυνο εμφάνισης φλεγμονώδων νόσων του εντέρου, όπως προκύπτει από τα τελευταία ερευνητικά ευρήματα που δημοσιεύτηκαν στο BMJ.

Στην κατηγορία των εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων συμπεριλαμβάνονται όσα τρόφιμα περνούν και από ένα τρίτο στάδιο επεξεργασίας που περιλαμβάνει την προσθήκη σακχάρων, λίπων και  άλλων πρόσθετων συστατικών. Πρόκειται για τρόφιμα- συνήθεις ύποπτοι για χρόνιες ασθένειες....

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα