Σουβλάκι: Είναι το χοιρινό καλαμάκι πιο υγιεινό από τον γύρο;

Το σουβλάκι αποτελεί, ομολογουμένως, το εθνικό μας junk food. Συνήθως περιέχει κρέας από χοιρινό ή κοτόπουλο, σε γύρο ή καλαμάκι (ή σουβλάκι, αναλόγως της καταγωγής). Αρκεί, όμως, μονάχα να αποχωριστεί κανείς τον αγαπημένο του γύρο προκειμένου να δει αλλαγή στη ζυγαριά;

Η απάντηση είναι όχι. Για παράδειγμα, το τυλιχτό με χοιρινό καλαμάκι «απ’ όλα» δεν είναι πρακτικά πιο light από το αντίστοιχο με γύρο......

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα