Μουσείο Ακρόπολης: Παραιτήθηκαν οι μισοί φύλακες - Πρόσκληση για αντικατάσταση

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 554 άτομα
Μουσείο Ακρόπολης: Παραιτήθηκαν οι μισοί φύλακες - Πρόσκληση για αντικατάσταση

Πάνω από το ένα τρίτο των συμμετεχόντων και επιτυχόντων της προκήρυξης για το Μουσείο της Ακρόπολης, είτε δεν εμφανίστηκε, είτε παραιτήθηκε από τη θέση του. Σύμφωνα με έγγραφο που έχει αναρτηθεί στο Διάυγεια, από τις 155 θέσεις που είχαν προκηρυχθεί οι 65 θα χρειαστεί να καλυφθούν τελικά από επιλαχόντες.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Φεβρουάριου του 2025 το Μουσείο Ακρόπολης προκήρυξε 155 θέσεις εργασίας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του μουσείου ως εξής:

ΔΕ Φυλάκων - 105 θέσεις
ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού - 50 θέσεις

Ωστόσο, από τους 105 επιτυχόντες φύλακες οι 51, δηλαδή σχεδόν οι μισοί, είτε παραιτήθηκαν είτε δεν εμφανίστηκαν για να αναλάβουν υπηρεσία. Στον κλάδου των διοικητικών - λογιστών οι υπάλληλοι που δεν ανέλαβαν υπηρεσία έφτασαν τους 14.

Οι 65 επιτυχόντες, οι οποίοι είτε δεν αποδέχθηκαν την θέση είτε δεν εμφανίσθηκαν στην υπηρεσία την προκαθορισμένη ώρα πρόσκλησης είτε παραιτήθηκαν, θα αντικατασταθούν με τους επόμενους στη σειρά κατάταξης.

Να σημειωθεί ότι η αντικατάσταση των υπαλλήλων που δεν εμφανίστηκαν ή δεν ανέλαβαν υπηρεσία ή παραιτήθηκαν, από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα επιλαχόντες, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν, πραγματοποιείται για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που απομένει έως τη λήξη της σύμβασης των 8 μηνών. Μετά τη λήξη της σύμβασης, το προσωπικό ορισμένου χρόνου αποχωρεί αυτοδίκαια από την Υπηρεσία, χωρίς καμία αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Δείτε ΕΔΩ τους 65 αντικαταστάτες

Πηγή: proson.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα