Ρίκα Διαλυνά: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν είχε καλό χαρακτήρα

Ρίκα Διαλυνά: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν είχε καλό χαρακτήρα

Πολλοί έχουν μιλήσει για ανταγωνισμό μεταξύ των δύο ηθοποιών. Ο χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε περιγράψει ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη, σύμφωνα με το οποίο η εθνική μας σταρ φαίνεται να ζήλευε την γοητευτική συνάδελφό της.

Η Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΧΑΙ» και μίλησε για τις φήμες περί ανταγωνισμού, καθώς επίσης αναφέρθηκε και για την σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ισχύει ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη σας έβλεπε ανταγωνιστικά;

Όχι καθόλου με την Αλίκη όταν ήμασταν στη σχολή, ήμασταν πολύ φίλες. Η ιστορία που είχε γίνει στο φεστιβάλ στις Κάννες την είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, γιατί δεν είχε καλό χαρακτήρα. Ήμασταν και γείτονες στο Πόρτο Ύδρα ποτέ δεν μιλούσαμε, εκείνος μιλούσε μόνο με τον άντρα μου. Ήταν ο τύπος του τέτοιος που δεν με τραβούσε ούτε να κάνω κουβέντα, ούτε τίποτα. Όταν πέθανε βέβαια, του κάναμε εμείς το μνημόσυνο την τρίτη μέρα.

Το σπίτι τον Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα τι απέγινε;

Είναι εγκαταλελειμμένο σε τραγική κατάσταση, του έβγαλαν και τους φράχτες, γιατί είχε γκρεμιστεί. Ό,τι και να είναι το παιδί σου, δεν το κάνεις αυτό. Γνώρισα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, είναι ένα καλό παιδί, που η μαμά του τον υπεραγαπούσε και ο άλλος τον έβλεπε ανταγωνιστικά δεν ξέρω, Το σπίτι αυτό το άφησε σε πολλούς και πάλι χαμένο. Κάποια στιγμή γκρεμίστηκαν το σουλούπωσαν λίγο, έβγαλαν τα γκρεμισμένα.

Πώς είναι δυνατόν ένας πατέρας να κάνει τέτοιο πράγμα στο παιδί του; Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα