ΟΑΕΔ: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για 30.333 θέσεις στην κοινωφελή

''Μάχη'' με το χρόνο με το χρόνο δίνει ο ΟΑΕΔ για την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων που αφορούν στην πρόσληψη 30.333 ανέργων μέσω κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις στελέχους του Οργανισμού στο workenter, τονίζεται η ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στην έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων του πληροφοριακού συστήματος, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι υποβλήθηκαν πάνω από 130.000 αιτήσεις, με τα έως τώρα δεδομένα να διαμορφώνουν το ποσοστό επιτυχίας σε κάτι λιγότερο από 1:4 (εδώ το σχετικό άρθρο του workenter).

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν έγκυροι κύκλοι του ΟΑΕΔ στο workenter, δεν υφίσταται συγκεκριμένη ''οριοθέτηση'' στην έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων -στο ''χρονοδιάγραμμα'' των οποίων θα ακολουθήσει προθεσμία 3 ημερών για ενστάσεις- ενώ στις προθέσεις της διοίκησης του Οργανισμού είναι να αναρτηθούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων, ενδέχεται να μεταθέσει την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων, η οποία όμως δεν θα ξεπεράσει τις 15 ημέρες. 

workenter

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα