Με καθυστέρηση στις αίθουσες το τρίτο μέρος "The Hobbit"

Σε αναμονή μας κρατούν οι  παραγωγοί της  ταινίας "The Hobbit" αφού  το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας δεν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2014, όπως αρχικά αναμενόταν. Η ταινία θα προβληθεί με  καθυστέρηση και μάλιστα πέντε μηνών αφού θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2014. Αυτό δήλωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της Warner Bros.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας Χόμπιτ «ένα αναπάντεχο ταξίδι» κυριολεκτικά έσπασε ταμεία καταγράφοντας παγκόσμιες πωλήσεις 981.000.000 δολαρίων, αφήνοντας το κοινό να περιμένει εναγωνίως για το 2ο και το 3ο μέρος.

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας με τίτλο «Hobbit: The Desolation of Smaug» θα προβληθεί κανονικά στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2013, όπως είχε προγραμματιστεί εξαρχής.
Το τρίτο μέρος της  ταινίας "The Hobbit: There and Back Again" ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί τον Ιούλιο του 2014 τώρα θα το περιμένουμε τον Δεκέμβριο του  2014.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ολοκληρώσουμε την τριλογία με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε, ως μια όμορφη απόλαυση στις διακοπές για όλους του θεατές στον κόσμο", δήλωσε ο Dan Fellman, πρόεδρος διανομής της Warner Bros.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα