Ο έρωτας στη μεγάλη οθόνη!

Μπορεί να είστε μόνοι, μπορεί δίπλα σας να κάθετε το έτερον ήμισυ. Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας αν δεν θέλετε να βγείτε και να γιορτάσετε μπορείτε να μείνετε σπίτι και να περάσετε μία όμορφη ρομαντική βραδιά βλέποντας τρυφερές, ερωτικές ταινίες. Το real.gr σας προτείνει:

Ghost
Η αγάπη του Sam για τη σύντροφό του του δίνει τη δύναμη να παραμείνει στη ζωή ως φάντασμα για να την προστατεύσει και να τη βοηθήσει να λύσει τον γρίφο του θανάτου του. (1990)

Το ημερολόγιο
Ένας δυνατός έρωτας που θα τους σημαδέψει μια ζωή. Μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης. Εκπληκτικοί στον πρωταγωνιστικό ρόλο οι Ryan Gosling και Rachel McAdams (2004).

O Tιτανικός
Ένας μεγάλος έρωτας και η αυτοθυσία ενός άνδρα για τη γυναίκα που αγαπά. Έσπασε ταμεία και προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης σε γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη. (1997)

Love Actually
Μία από τις πιο ρομαντικές κωμωδίες, με εκπληκτικό και λαμπερό καστ. Mοναδικός ο Hugh Grant στον ρόλο του Πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας. Συμπρωταγωνιστούν Liam Neeson, Emma Thompson, Keira Knightley, Colin Firth, Billy Nighy. (2003)

Πώς να χωρίσετε σε 10 ημέρες
Ένα πρωτότυπο ρομαντικό στοίχημα που τελικά φαίνεται να το χάνουν για χάρη του έρωτα οι δύο πρωταγωνιστές Matthew McConaughey και Kate Hudson (2003).

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι
Γνωρίζονται χρόνια, είναι καλοί φίλοι, αλλά αποφεύγουν το σεξ γιατί φοβούνται ότι θα χαλάσει η φιλία τους. Όταν ερωτεύονται... (1989)

Γράμματα στην Ιουλιέτα
Μια τρυφερή ταινία για δεύτερες ευκαιρίες στην αγάπη. Μία νεαρή κοπέλα ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας και συνοδεύει τον αρραβωνιαστικό της στη Βερόνα όπου γνωρίζει τις γραμματείς της Ιουλιέτας και τον έρωτα...  (2010)

Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ
Τρυφερή ρομαντική ταινία με τους Hugh Grant και Julia Roberts (1999).

PS I Love You
Εκείνος "φεύγει" κι εκείνη είναι αναγκασμένη να βιώσει την απουσία του αλλά και να συνεχίσει τη ζωή της. Ο Gerry τη βοηθά στέλνοντάς της επιστολές όπου της υποδεικνύει τον δρόμο προς τη συναισθηματική ελευθερία. Μία από τις πιο τρυφερές, συναισθηματικές ταινίες της τελευταίας δεκαετίας. (2007)

Pretty Woman
H πρώτη συνεργασία του Richard Geere με την Julia Roberts, που έκανε την ηθοποιό πασίγνωστη σε ολόκληρο τον κόσμο. Μία από τις πιο ρομαντικές κομεντί και από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας. Μία σύγχρονη Σταχτοπούτα. (1990)

Casablanca
"Θα έχουμε πάντα το Παρίσι". Η Ingrid Bergman και ο Humphrey Bogart σε μία ταινία που έγραψε ιστορία στον κινηματογράφο. (1942)

Τα καλύτερά μας χρόνια
Η μουσική, το ειδύλλιο, οι αναμνήσεις. Μία από τις πιο ρομαντικές -και δακρύβρεχτες - ταινίες του κινηματογράφου μία κλασική ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες. Σαγηνευτικό αλλά και κακότυχο ζευγάρι οι Barbra Streis και Robert Redford. (1973)

When a man loves a woman
Η σκληρή πραγματικότητα της ζωής ενός ζευγαριού και το τίμημα που έχει στη σχέση τους. Η Meg Ryan υποδύεται μία αλκοολική μητέρα και ο Andy Garcia τον σύζυγο που προσπαθεί να χειριστεί τη δύσκολη κατάσταση. (1994)

Love Story
Αυτό που ξεκίνησε ως μια βαθιά φιλία μετατρέπεται στον έρωτα της ζωής τους... Νομίζουν ότι ο έρωτας μπορεί να τα ξεπεράσει όλα, αλλά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Μία συγκλονιστική ερωτική ιστορία με τους Ali MacGraw και Ryan O'Neal. (1970)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα