Πρεμιέρα στο Λονδίνο για το Skyfall και τον Τζέιμς Μποντ στην νέα του ταινία. Τέσσερα χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία του διάσημου κατασκόπου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κένζινγκτον για να δει τον Ντάνιελ Κρεγκ στην περιβόητη πρεμιέρα του Skyfall. O πρίγκιπας Κάρολος, η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, καθώς και η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, ο Χαβιέ Μπαρδέμ και ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες ήταν μερικοί από τους διάσημους που ΄πήγαν να απολαύσουν την ταινία στην πρώτη της μέρα στο κινηματογράφο.
«Είναι τα 50 χρόνια (του Μποντ) και έπρεπε να προσπαθήσουμε να τα γιορτάσουμε» δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Το «Skyfall» είναι μια εξαιρετική περιπέτεια, από τις καλύτερες της σειράς, που οδηγεί σε άλλη κατεύθυνση το franchise που κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια.
Γυρίσματα της ταινίας έχουν γίνει στην Τουρκία, τη Σαγκάη και το Μακάο, κάποια μέλη του καστ φεύγουν από τη ζωή, άλλα έρχονται για να μείνουν και η τελική σκηνή της κορύφωσης διαδραματίζεται στη Σκωτία, σε ένα μέρος που έχει σχέση με το οικογενειακό παρελθόν του Μποντ.
«Θελήσαμε να τον σπρώξουμε σε δρόμους που δεν είχε βρεθεί ποτέ πριν» είπε ο Σαμ Μέντες, που είναι ο πρώτος βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης που γυρίζει ταινία Μποντ.
«Για τη σειρά είναι ευλογία που διαθέτει έναν πρωταγωνιστή όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με έκανε να εμπλακώ».
Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ήταν ο Ντάνιελ Κρεγκ, που παίζει για τρίτη φορά τον 007. Δική του άλλωστε πρόταση ήταν ο Μέντες για τη σκηνοθεσία. «Δεν το φανταζόμουν ούτε ο ίδιος ότι θα ήμουν τόσο ικανοποιημένος στην τρίτη ταινία. Η ικανοποίηση όλων μας», σημείωσε, «έρχεται κατ’ αρχάς από το καλό σενάριο. Κανείς δεν είπε ότι σε ταινία δράσης δεν μπορεί να υπάρχει μια δυνατή ιστορία και ένα καλό σενάριο». Ο Κρεγκ παραδέχτηκε τις αδυναμίες της προηγούμενης ταινίας, του «Quantum of Solace», τονίζοντας ότι «πέσαμε πάνω στην απεργία των σεναριογράφων. Πώς να κάνεις μια καλή ταινία όταν δεν υπάρχουν σεναριογράφοι;».
«Κακός» της ταινίας είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ, που παίζει τον Σίλβα, έναν άντρα με παράξενη εμφάνιση, έντονα χαρακτηριστικά και ξανθά μαλλιά, που επιτίθεται διαδικτυακά στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, κάπως όπως οι Anonymous. «Όταν κοιτάχτηκα για πρώτη φορά στον καθρέφτη με το μακιγιάζ του ρόλου, το θέαμα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο», είπε ο Μπαρδέμ. «Όμως υπάρχει λόγος που δείχνει έτσι, κάπως ψεύτικος. Είναι ένας άνθρωπος που “κατασκεύασε” ξανά τον εαυτό του, αφού πρώτα διαλύθηκε». Ο Μπαρδέμ, τέλος, έμαθε στη συνέντευξη ότι το σκηνικό της πρώτης του εμφάνισης στην ταινία κατασκευάστηκε με βάση τον χρονομετρημένο του μονόλογο. «Καλά που δεν μου το είχες πει», είπε στον Μέντες. «Θα ήμουν ακόμη πιο τρομοκρατημένος απ’ ό,τι ήμουν ήδη».
Τζέιμς Μποντ και skyfall έκαναν πρεμιέρα στο Λονδίνο
❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 2338 άτομα
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News 
Μοιραστέιτε το