Τα τρισδιάστατα γραφικά πάνω στο σενάριο του Διονύση Σιμόπουλου, διευθυντή του Ευγενίδειου Πλανηταρίου, εξηγούν πώς η σταθερότητα και η Γαλήνη του Σύμπαντος είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση:
Ρεαλιστικές εικόνες ηλιακών εκρήξεων, προσκρούσεις μετεώρων και αστεροειδών σε πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος, καταιγίδες διαττόντων, γαλαξιακές συγκρούσεις, είναι μερικές από τις σκηνές του κοσμικού θρίλερ.
Η ταινία είναι η πρώτη παραγωγή του Νέου Ψηφιακού Πλανητάριου του Ιδρύματος Ευγενίδου για το 2008. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ακόμα τις ψηφιακές παραστάσεις Μαύρες Τρύπες, Από τη Γη στη Σελήνη και Το Αστρο των Χριστουγέννων, καθώς και τις ταινίες θόλου Δεινόσαυροι, Η Πτήση και Αναζητώντας το... Χωροχρόνο.
Η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας έγινε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.




