Η Σκλεναρίκοβα στη νέα ταινία του Αστερίξ!

Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», έγινε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην Αθήνα Βρίσκονται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η γνωστή Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο Βανέσα Χέσλερ, ο σκηνοθέτης Φρεντερίκ Φορεστιέ και ο παραγωγός της ταινίας, Τόμας Λάνγκμαν. Είναι η τρίτη περιπέτεια του Αστερίξ που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη μετά το «Αστερίξ και Οβελίξ εναντίον Καίσαρα» (1999) και το «Αστερίξ και Οβελίξ: επιχείρηση Κλεοπάτρα» (2002).

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ταινία «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες» και μιλώντας συνέστησε σε όλους να την παρακολουθήσουν. «Είναι μία καταπληκτική ταινία. Θα σας αρέσει πάρα πολύ, όταν τη δείτε. Είναι μία ταινία που πραγματικά συνιστώ να την δουν όλοι», τόνισε αρχικά στην τηλεοπτική της συνέντευξη και εν συνεχεία μίλησε για το ρόλο της.

"Νοιώθω μεγάλη υπερηφάνεια και είναι τιμή μου που συμμετέχω και με διάλεξαν να παίξω τον μικρό ρόλο. Είναι μικρή η παρουσία μου, αλλά είμαι χαρούμενη. Έχει πλάκα. Θα το δείξω, μια μέρα, στα παιδιά μου». Τέλος η Σκλεναρίκοβα αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της χαρακτήρας είναι ο σκύλος του Οβελίξ, Ιντερφίξ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα