Συμβουλές για να μη σας ''πνίξει'' η ρουτίνα

Αν έχεις μακροχρόνια σχέση, φρόντισε να μάθεις απ’ έξω κι ανακατωτά τις παρακάτω συμβουλές για να μη σας… πνίξει η ρουτίνα.

Είσαι παντρεμένη ή έχεις χρόνια σχέση με το σύντροφο σου που φαίνεται να ακολουθεί το μονοπάτι της εκκλησίας; Τότε σίγουρα έχεις πέσει στην παγίδα της καθημερινότητας και της ρουτίνας που πολλές φορές είναι ίσως και ο μοναδικός λόγος χωρισμού.

Οι άντρες από τη φύση τους, είναι όντα που βαριούνται πολύ εύκολα, και δεν θα διστάσουν να φύγουν από τη συνήθεια αν νιώθουν ότι αυτή τους πνίγει.

Για να μη φτάσεις να επιβεβαιώσεις το παραπάνω γεγονός, δες τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βαρεθεί ποτέ:
#1 Περιποιήσου τον εαυτό σου:
Φόρμα, κοτσίδα, απεριποίητη επιδερμίδα, αξύριστες γάμπες κοκ…. Σου θυμίζει κάτι αυτή η εικόνα;Αν ναι, άλλαξε την όσο είναι καιρός! Είναι αλήθεια πως όταν είσαι 24 ώρες τη μέρα με το σύντροφό σου, θα σε δει και άβαφη και απεριποίητη αλλά προσπάθησε αυτό να αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα της κοινής σας ζωής.
Περιποιήσου λίγο παραπάνω τον εαυτό σου,  φτιάξε τα νύχια σου, βάλε το αγαπημένο σου άρωμα ακόμα και αν είναι βραδιά ταινίας στον καναπέ του σπιτιού σας.

#2 Ανανέωσε τη σεξουαλική σας ζωή:
Μην περιμένεις από εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα! Εξέπληξε τον και αντί να γυρίσεις από τη δουλειά με νεύρα και πονοκέφαλο, φτάσε σπίτι με καινούργια σέξι εσώρουχα και… άγριες διαθέσεις. Γενικότερα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στο κεφάλαιο σεξ! Κάνε του εκπλήξεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

#3 Μην κρέμεσαι από πάνω του:
Μάθε να έχεις τη δική σου ζωή! Βγες με τις φίλες σου, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, μην ξεχνάς τους στόχους σου και μην βασίζεσαι πάν του για τα ΠΑΝΤΑ! Πολλές από εμάς όταν βρίσκουμε τον ένα και μοναδικό, κρεμιόμαστε από επάνω του και κάνουμε ότι αυτός πει. Ναι, αυτό μπορεί να είναι γοητευτικό για τους πρώτους μήνες, αλλά μετά από καιρό ο σύντροφός σας θα το λαμβάνει μόνο ως έξτρα πίεση.

#4 Δείξε την αγάπη σου δημόσια:
Δεν είναι κακό να του πιάσεις το χέρι, να τον αγκαλιάσεις και να τον φιλήσεις όταν  είσαστε έξω με παρέα… Μπορεί τώρα να σου φαίνεται γλυκανάλατο και παιδικό, αλλά σκέψου πόσο όμορφα ένιωθες με ένα μόνο άγγιγμα τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα