Συνέχεια εργασιών της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, εντός της Λιμενικής Ζώνης, στην Ακτή Καλλιμασιώτη, μπροστά από το σταθμό του ΗΣΑΠ, ύστερα από σχετική έγκριση του διοικητικού συμβούλιου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.
Στην Ακτή Καλλιμασιώτη πρόκειται να κατασκευασθεί ο σταθμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» της γραμμής 3 του Μετρό «Χαϊδάρι - Πειραιάς- Δημοτικό Θέατρο». Υπενθυμίζεται ότι ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. ήδη κατασκευάζει την επέκταση του Προβλήτα στον χώρο αυτό, ώστε τα νέα έργα να κατασκευασθούν χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στην κίνηση του «Ηλεκτρικού» και του Λιμανιού.
Όσον αφορά την υφιστάμενη πεζογέφυρα του Ο.Λ.Π. Α.Ε., επισημαίνεται ότι θα παραμείνει στην θέση της καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών. Η λειτουργία της για τους πολίτες θα είναι απρόσκοπτη στους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου κάθε καλοκαίρι, αλλά τους υπόλοιπους μήνες η λειτουργία της θα διακόπτεται για μικρές ή μεγάλες περιόδους ή και συνεχώς για λόγους ασφαλείας.
Το μετρό "φτάνει" στο Πειραιά
❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1862 άτομα
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News 
Μοιραστέιτε το




