Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τι δεν βρίσκετε ελκυστικό σε μια ερωτική σχέση

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τι δεν βρίσκετε ελκυστικό σε μια ερωτική σχέση

Ένα νέο τεστ προσωπικότητας υπόσχεται να αποκαλύψει τι δεν βρίσκετε ελκυστικό σε μια ρομαντική σχέση.

Τα τεστ προσωπικότητας οπτικών ψευδαισθήσεων είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για την αποκάλυψη των υποσυνείδητων προτιμήσεων και χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Τα τεστ αυτά μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τον ψυχισμό και τις προτιμήσεις ενός ανθρώπου.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Το πρόσωπο ενός άνδρα, τον θυμωμένο άνδρα, τον άνδρα που ικετεύει ή την κόκκινη κουρτίνα;

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;


Το πρόσωπο του άνδρα

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε όταν κοιτάξατε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση ήταν το πρόσωπο του άνδρα, τότε αυτό που κατά βάθος βρίσκετε λιγότερο ελκυστικό όταν πρόκειται για αγάπη είναι το πείσμα. Ένα από τα πράγματα που λατρεύετε στο άλλο σας μισό είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να ηγηθεί. Υπάρχουν ηγέτες και ακόλουθοι σε αυτή τη ζωή, και δεν θα μπορούσατε να είστε πιο περήφανοι για το γεγονός ότι είστε ζευγάρι με έναν ηγέτη.

Αυτοί οι άνθρωποι κάποιες φορές θα κάνουν λάθος, αλλά δεν πρόκειται να το δεχτούν με τίποτα. Στην πραγματικότητα, θα κάνουν το αντίθετο. Πρέπει να είστε προετοιμασμένο για το γεγονός ότι θα πεισμώσουν και δεν θα παραδεχτούν τον λάθος τους.

Η κόκκινη κουρτίνα

Αν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε ήταν η κόκκινη κουρτίνα, τότε αυτό που κατά βάθος βρίσκετε λιγότερο ελκυστικό όταν πρόκειται για αγάπη είναι η τάση για το δράμα.

Όταν πρωτογνωρίσατε τον σύντροφό σας, σας άρεσε το γεγονός ότι ήταν το επίκεντρο της προσοχής όπου κι αν πηγαίνατε οι δυο σας. Αισθανόσασταν τόσο τυχεροί που ήσασταν με κάποιον τόσο γοητευτικό και διασκεδαστικό.

Αλλά αυτή η γοητεία μπορεί να μετατραπεί σε κάτι άθλιο όταν οι δυο σας τσακώνεστε και εκείνος/η γίνεται υπερβολικός/η και προσπαθεί να «παίξει βρώμικα». Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να φύγετε όταν συμβεί αυτό. Μην παίζετε το παιχνίδι τους, αλλιώς μπορεί να καταλήξετε να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Ο θυμωμένος άνδρας

Αν είδατε πρώτα τον θυμωμένο άντρα, το πράγμα που κατά βάθος βρίσκετε λιγότερο ελκυστικό όταν πρόκειται για την αγάπη είναι ο οξύθυμος χαρακτήρας. Αγαπάτε τους ανθρώπους που ξεχειλίζουν από πάθος και ο/η σύντροφός σας είναι σίγουρα ένας από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά είναι ευέξαπτος/η. Ευτυχώς, αυτό δεν κατευθύνεται σχεδόν ποτέ προς το μέρος σας.

Όταν ο/η σύντροφός σας χάνει την ψυχραιμία του/της απέναντί σας, μην εμπλακείτε. Τίποτα δεν θα τον/ην κάνει να θυμώσει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα μάθει ότι αν θέλει να σας μιλήσει για κάτι σημαντικό, θα πρέπει να το κάνει μόνο όταν είναι ήρεμος/η.

Ο άνδρας που ικετεύει

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε ήταν τον άνδρα που ικετεύει, αυτό που κατά βάθος βρίσκετε λιγότερο ελκυστικό όταν πρόκειται για αγάπη είναι η εξάρτηση. Όταν ερωτευτήκατε, δεν μπορούσατε να ξεπεράσετε το πόσο πολύ έδειχνε να σας αγαπάει αυτό το άτομο. Σας φερόταν σαν βασιλικό πρόσωπο και ήθελε να περνάει κάθε λεπτό μαζί σας. Σας έκανε να νιώθετε τόσο ξεχωριστός/ή.

Τώρα είναι λίγο εξαντλητικό, είναι σαν να είναι πάντα γύρω σας και αυτό που κάποτε ήταν ωραίο είναι τώρα ασφυκτικό. Ζητήστε αυτό που χρειάζεστε και πείτε στο/η σύντροφό σας πότε χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν αξίζει να τον/ην κρατήσετε κοντά σας, θα καταλάβει και θα σας δώσει τον χώρο που χρειάζεστε.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα