Υλικά
300 γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι
2 κουτ. της σούπας βούτυρο
1/2 φλιτζάνι αρακάς, καταψυγμένος
2 φιλέτα σολομού, καλά καθαρισμένα
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά σου ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας
- Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα λιώνεις το βούτυρο και σοτάρεις το κρεμμύδι για 5 λεπτά
- Κόβεις τον καθαρισμένο σολομό σε μικρά κομμάτια και τον προσθέτεις στη δεύτερη κατσαρόλα με τον αρακά, την κρέμα γάλακτος και 50ml νερό.
- Ρίχνεις τον κύβο λαχανικών, ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα και κλείνεις την κατσαρόλα. Αφήνεις να βράσουν για 10 λεπτά
- Τρίβεις μαύρο πιπέρι, ενώνεις με τα στραγγισμένα μακαρόνια και μοιράζεις σε δύο πιάτα.
πηγή: govastileto.gr