ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΥΛΙΚΑ
Υλικά
για τη γέμιση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βουτάμε τα σαβουαγιάρ στο σοκολατούχο γάλα, στο οποίο έχουμε ρίξει και το γκραν μαρνιέ, για να πάρει άρωμα και τα στρώνουμε. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ να γίνει σαντιγύ, προσθέτουμε τα κροκάδια και τη λιωμένη σοκολάτα (η σοκολάτα πρέπει να είναι χλιαρή). Ρίχνουμε το μίγμα πάνω από τα σαβουαγιάρ, προσθέτουμε τα καβουρντισμένα αμύγδαλα, βάζουμε άλλη μια στρώση σαβουαγιάρ και βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει. Γαρνίρουμε με σαντιγύ και καρουλάκια σοκολάτας.
Καλή επιτυχία .
<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>