Συνταγές νηστίσιμες: Μηλοπιτάκια με ρετσίνα. Εύκολα και γρήγορα

Συνταγές νηστίσιμες: Μηλοπιτάκια με ρετσίνα. Εύκολα και γρήγορα

Καθόμαστε σπίτι και θέλουμε να φτιάξουμε ένα νηστίσιμο, εύκολο και γρήγορο γλυκό; Εύκολο!

Φτιάχνουμε μηλοπιτάκια μεθυσμένα! Με ρετσίνα!

Εύκολα και γρήγορα!

YΛΙΚΑ
για τη ζύμη
1 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι κρασί Κουρτάκη
1 πακέτο FARIN -UP ( ίσως και περισσότερο)

για τη γέμιση
5 μήλα κομμένα φέτες
5 κουταλ. σούπας κοφτές ζάχαρη
1 κουτάλι της σούπας κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μήλα χωρίς νερό και προσέχουμε να μη λιώσουν.

Αφού πιουν τα υγρά τους και κρυώσουν λίγο τούς ρίχνουμε την κανέλλα. Φτιάχνουμε τη ζύμη με το καλαμποκέλαιο, το κρασί και το αλεύρι.
Δημιουργούμε μπαλάκια ζύμης τα οποία ανοίγουμε σε μικρά στρογγυλά φύλλα και τα γεμίζουμε με το μείγμα των μήλων.

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για να ροδίσουν.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα