Πρεμιέρα εν μέσω καύσωνα

Πρεμιέρα εν μέσω καύσωνα

Εχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να λέμε καλή στοιχηματική σεζόν καταμεσής του καλοκαιριού. Φέτος με πρωτοφανή καύσωνα, δεν ξέρω πως θα ήταν η κατάσταση αν έπρεπε να παίξει στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός απόψε.

Η πρεμιέρα για τα επίσημα παιχνίδια ελληνικών ομάδων στο 2023/2024 γίνεται στη Σλοβακία και το Κόζιτσε, όπου χρησιμοποιεί ως έδρα η Ουκρανική Ντνίπρο. Oύτε για τους τυπικά γηπεδούχους, ούτε για τον νέο Παναθηναϊκό ξέρουμε πάρα πολλά τη δεδομένη στιγμή, καθώς μιλάμε για πρώτο ματς και μάλιστα εν μέσω καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτή για τους πράσινους είναι πως η ομάδα συνεχίζει να έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ, παρότι με Τζούρισιτς ανέβηκε επίπεδο δημιουργικά στη μεσαία γραμμή. Ενώ ταυτόχρονα η απουσία του Τσέριν και το γεγονός πως ο Βιλένα δεν είναι ακόμη στο 100% ρίχνουν κατά πολύ την ποιότητα στη μεσαία γραμμή.

Με τα παραπάνω στοιχεία δεν θα έβαζα λεφτά στο διπλό του Παναθηναϊκού σήμερα, σε αποδόσεις φαβορί. Μια ομάδα που της λείπει ένα βασικό χαφ και ο φορ της είναι… τσακωμένος με το γκολ, δεν μπορώ να την ποντάρω στο 2.20 στο πρώτο της παιχνίδι στη σεζόν.

Σαν… μαντεψιά και χωρίς να βάλω λεφτά, κρατάω την ισοπαλία. Δεν νομίζω να αφήσει ανικανοποίητο τον Γιοβάνοβιτς, που ξέρει πως στη ρεβάνς θα έχει το πλεονέκτημα της Λεοφώρου και τον Βιλένα σε καλύτερα επίπεδα ωριμότητας. Κορυφαία στοιχηματική τιμή για την ισοπαλία στο Ντνίπρο-Παναθηναϊκός το 3.30 στο Betshop.

Aπό εκεί και πέρα θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια ειδικά παικτών (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα ειδικά στοιχήματα της ημέρας), αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα έως αυτή την ώρα. Προσανατολιζόμουν σε over στις πάσες του Μάγκνουσον, από τον οποίο περιμένω να περάσει αρκετά η ανάπτυξη του παιχνιδιού. Και τις τελικές προσπάθειες του Τζούρισιτς, που δείχνει ορεξάτος στη νέα του ομάδα και περιμένω να δοκιμάσει το πόδι του.

Ενδιαφέρον και το 3.20 για κάρτα στον Τσοκάι, αν ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ενας ποδοσφαιριστής που στερείται ταλέντου και στέκεται στην ομάδα μόνο με τη δύναμη. Πολλά σκληρά και άγαρμπα μαρκαρίσματα, σε σημείο που ο τριπλασιασμός αν τον δούμε στην ενδεκάδα να είναι value bet.

Aπό εκεί και πέρα κάποια μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία στο πρόγραμμα της βραδιάς δεν βρίσκω. Λάθος θεωρώ την απόδοση του άσου στο Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Αστάνα. Ναι μεν έχουν εμπειρία και ποιότητα οι Κροάτες, όχι όμως τέτοια διαφορά επιπέδου με έναν αντίπαλο που έχει ήδη επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Στο 3.20 το Χ2.

Πολύ πιο διαβασμένο το σετ στο Μπρέινταμπλικ-Κοπεγχάγη, με τους Ισλανδούς να είναι εντυπωσιακοί ως τώρα στη διοργάνωση.

Ένα πιθανό, επίσης, over στο Σερβέτ-Γκενκ ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αρκετή επιθετική ισχύ. Αλλά σε αποδόσεις που είναι πάρα πολύ υποψιασμένες και χωρίς ίχνος αξίας.

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας της Γαλατά συγκριτικά με τη Ζαλγκίρις. Κοίταξα προς το anytime του Ζανιόλο σε απόδοση 2.00 στη Betsson. Με Μπακαμπού και Ζαχά η θέση του Ιταλού στην ενδεκάδα «τρέμει». Σήμερα τα νέα αποκτήματα αλλά και ο Ικάρντι είναι εκτός, έχει έτσι ευκαιρία να κερδίσει κάποιους πόντους στο μυαλό του προπονητή του.

Λογικά χαμηλό και το διπλό της Μόλντε, έχοντας ως πρόσφατη τη δυσκολία της Ελσίνκι να προκριθεί κόντρα σε χαμηλότερης δυναμικής αντίπαλο. Μακριά, πάντως, από τιμές 1.75 σε τέτοια παιχνίδια.

Αμφίβολο όσο λένε οι αποδόσεις το Ζρίνσκι-Σλόβαν, με την κόκκινη κάρτα στο 4.10. Και τα δύο παιχνίδια των φιλοξενούμενων στην προηγούμενη φάση είχαν τουλάχιστον 30 φάουλ! Στο 5,5 το line για τις κάρτες, έχει επίσης τύχες.

Στη σούμα, πρόταση δεν θα μπει. Αφενός γιατί θυμάμαι την υπόσχεση στον απολογισμό της σεζόν 2022/2023 να μειώσω τα πονταρίσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αφετέρου γιατί δεν υπάρχει κάτι που να θεωρώ πως αξίζει πραγματικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα