Το σημείο της Δευτέρας (05/06): Η Μάλμε είναι το μεγάλο φαβορί

Το σημείο της Δευτέρας (05/06): Η Μάλμε είναι το μεγάλο φαβορί

Το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (05/06) βρίσκεται στη Σουηδία και προκύπτει από τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο ζευγάρι Μάλμε - Ντέγκερφορς.

Το καλύτερο σημείο της Παρασκευής δεν επιβεβαιώθηκε, κι έτσι δεν έγινε το 3/3 στις επιλογές «Goal/Goal & Over 2.5»

Οι ειδήσεις της ημέρας

1. Χωρίς τους μέσους, Μπένες (33 συμμ./ 6 γκ. / 9 ασ.) και Σουχόνεν (18/0) θα υποδεχθεί το Αμβούργο τη Στουτγκάρδη, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

2. Σούπερ δώρο* για σήμερα στο Betshop!

3. Απών για τη Μάλμε θα είναι ο βασικός μέσος και αρχηγός, Άντερς Κρίστιανσεν, ο οποίος κατέρρευσε στην προπόνηση.

4. Από έξι συνεχόμενα Goal/Goal έρχεται η Αούστρια Λουστενάου, εκ των οποίων 5/6 ήταν Over 3.5.

Το καλύτερο σημείο της Δευτέρας (05/06)

Στη Σουηδία βρίσκεται το καλύτερο σημείο της Δευτέρας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Μάλμε - Ντέγκερφορς

Η Μάλμε είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και με νίκη εδώ θα βρεθεί στην κορυφή. Έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Έλφσμποργκ και σίγουρα κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο σημερινός θα ψάξει ένα ξέσπασμα. Το μεγάλο πλεονέκτημα των γηπεδούχων είναι η επίθεση τους, καθώς έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (με ένα παιχνίδι λιγότερα), ενώ ειδικά στην έδρα τους έχουν πάρα πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και έχουν σκοράρει 12 τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.

Η Ντέγκερφορς δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, διότι μπορεί να μην είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει με διαφορά το υψηλότερο παθητικό του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τις εκτός έδρας εμφανίσεις, δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε έναν βαθμό σε τέσσερις αναμετρήσεις και έχει δεχθεί σε αυτές 17 (!) τέρματα. Μάλιστα, στις δύο τελευταίες εξόδους της δέχθηκε από έξι γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η ανωτερότητα της Μάλμε είναι ξεκάθαρη και το σημερινό παιχνίδι, κόντρα σε μια αδύναμη αμυντικά ομάδα, αναμένεται να είναι σαν... βούτυρο στο ψωμί της. Οπότε, η επιλογή που ξεχωρίζει στα προγνωστικά στοιχήματος (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά από τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου) είναι το Μάλμε Over 2.5, σε απόδοση 1.75 στη Fonbet, με Σούπερ δώρο* χωρίς κατάθεση, μόνο για λίγες ημέρες

5/6, 20:10 Μάλμε - Ντέγκερφορς Μάλμε Over 2.5 @1.75

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα