Ολυμπιακός - Άρης: Αντέχουν ένα ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι

Ολυμπιακός - Άρης: Αντέχουν ένα ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι

Η δεύτερη αγωνιστική των play-off της Stoiximan Superleague κλείνει με το παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρης. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, καθώς παίζουν στην έδρα τους, ενώ έχουν αρκετά πιο έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ολυμπιακός - Άρης

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα εύκολο διπλό στην έδρα του Βόλου και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την κορυφή της Stoiximan Superleague. Είχαμε πει από την αρχή πως το πρόγραμμα ήταν ευνοϊκό για τους «ερυθρόλευκους», καθώς στις πρώτες δύο αγωνιστικές παίζουν κόντρα στις πιο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες. Εκτός του ότι κατάφερε να ξεκινήσει με ένα εύκολο τρίποντο στα play-offs, είδε και ορισμένους παίκτες να εκτίουν τις ποινές τους, ενώ επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες. Πιο συγκεκριμένα, Μπιελ και Χουάνγκ εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ διαθέσιμος είναι πλέον και ο Εμβιλά. Απών θα είναι όμως ο Χάμες, ο οποίος γύρισε με μικροτραυματισμό από την Εθνική του ομάδα.

Άρης

Ο Άρης δέχθηκε μια πικρή ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον ΠΑΟΚ και μπορούμε να πούμε πως άξιζε κάτι καλύτερο. Στο α' ημίχρονο πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, οργανωμένη και κατάφερε να απειλήσει αρκετά με σημαντικές ευκαιρίες, όμως στην επανάληψη παρασύρθηκε στον ρυθμό του αντιπάλου και το πλήρωσε. Όσον αφορά το ερχόμενο παιχνίδι, μπορεί να μην έχει απουσίες όμως οι περισσότεροι διεθνείς έκαναν αρκετά μεγάλα ταξίδια και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν.

Προγνωστικά: Ολυμπιακός - Άρης

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν στην έδρα τους, έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ διαθέτουν συνολικά ένα πιο οργανωμένο σύνολο. Η εντός έδρας παράδοση κόντρα στον Άρη είναι εξαιρετική, καθώς το τελευταίο διπλό των κιτρίνων ήταν το 2002, όμως αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάει καθώς στο παιχνίδι του α' γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάλμα και Καμαρά έκαναν αρκετά μεγάλα ταξίδια, ενώ αμφότεροι φαίνεται να αποκόμισαν μικροτραυματισμούς. Αυτή η εξέλιξη δίνει ακόμη ένα πάτημα στον Τερζή να επιλέξει μια αρκετά κλειστή και προσεκτική προσέγγιση, χωρίς μεγάλο ρίσκο και η λογική λέει πως ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού θα δούμε ένα αρκετά συντηρητικό παιχνίδι και από τους δύο. Όσον αφορά τα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για τους σημαντικότερους αγώνες) ξεχωρίζει η επιλογή Χ ημίχρονο / 1 τελικό σε απόδοση 3.75.

Ολυμπιακός - Άρης: Προγνωστικά Betmarket

02/04, 21:00 Ολυμπιακός - Άρης Χ/1 @3.75

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα