Προγνωστικά Αγγλίας: Με φαβορί και γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Αγγλίας: Με φαβορί και γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Δυάδα επιλογών στα προγνωστικά Αγγλίας και σε αποδόσεις 1,77 & 2,10. Αναλύει το Betmarket.gr.

Επιστροφή και για την Πρέμιερ Λιγκ μετά τη διακοπή ελέω Εθνικών ομάδων. Ενδιαφέρουσα αγωνιστική στα προγνωστικά Αγγλίας, καθώς δεσπόζουν δύο ματσάρες, Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ και Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται τη Λιντς.

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι πριν τη διακοπή, καθώς μετρούσε 6 διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και μάλιστα στα δύο πιο πρόσφατα ματς της είχε πετύχει 13 (!) τέρματα. Συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Άρσεναλ, όμως αποκόμισε προβλήματα απουσιών, αφού το wonderkid Χάαλαντ (37 εμφανίσεις, 42 τέρματα) είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού, ενώ ο αριστερός εξτρέμ Φόντεν (36 εμφανίσεις, 13 τέρματα, 6 ασίστ) έβγαλε σκωληκοειδίτιδα και δεν θα δώσει το παρόν. Η Λίβερπουλ… έμεινε στο 7-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακολούθησαν δύο σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Ρεάλ Μαδρίτης με το ίδιο ακριβώς σκορ (1-0). Δείγμα και του ότι φέτος δε χαρακτηρίζεται από την σταθερότητα. Παρόλα αυτά απέναντι στους «μεγάλους» παρουσιάζει ένα αξιοζήλευτο πρόσωπο αφού μετρά σερί 5-2-2, έχοντας μάλιστα κερδίσει και 1-0 τους «Πολίτες» στον πρώτο γύρο.

Στοιχηματικά τώρα είναι δύσκολο ματς, γεγονός που δεν αποτυπώνεται στο σετ αποδόσεων. Η Λίβερπουλ μπορεί να είναι ασταθέστατη αλλά στα μεγάλα ματς όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι ζόρικος αντίπαλος. Προφανώς αν λάβουμε υπόψη μας την συνολική εικόνα της Σίτι φέτος είναι το φαβορί του αγώνα, όχι όμως σε τιμές κάτω του 1,80. Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στην κόντρα των «Πολιτών» και αν τελικά δεν αγωνιστεί ο Χάαλαντ το Χ2 του 2,30 από τη Fonbet αξίζει μια τουφεκιά στα προγνωστικά Αγγλίας.

Άρσεναλ - Λιντς

Η Άρσεναλ συνεχίζει… ακάθεκτη σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς έφτασε τις 6 διαδοχικές νίκες και μάλιστα σκοράροντας τουλάχιστον τρία τέρματα σε 5/6 αυτά ματς. Η Λιντς κινείται ανοδικά, καθώς μετά την παλικαρίσια ισοπαλία με την Μπράιτον, ήρθε η νίκη στο Μολινό με αντίπαλο τη Γουλβς με 4-2. Πήρε έτσι το απαραίτητο ψυχολογικό μπουστάρισμα για τη δύσκολη συνέχεια και τη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ομάδα του Αρτέτα τη φετινή σεζόν τέτοια παιχνίδια τα καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες. Οκ, η Λιντς κάτι έχει δείξει το τελευταίο διάστημα, όμως ποιοτικά την χωρίζουν αρκετά πράγματα από την Άρσεναλ και θα χρειαστεί μπόλικη δόση τύχης για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Χαμηλά ο άσος (στο 1,30 κατά μέσο όρο) αλλά πέρα για πέρα δίκαιος.

Μπόρνμουθ - Φούλαμ

Η Μπόρνμουθ δεν έδωσε συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ και δέχθηκε βαριά ήττα με 3-0 από την Άστον Βίλα, σε μία αναμέτρηση που παρουσίασε τα γνωστά αμυντικά προβλήματα της. Στο κατάλληλο σημείο ήρθε η διακοπή για τη Φούλαμ, καθώς μετρούσε δύο διαδοχικές ήττες και μάλιστα με τις εμφανίσεις της να προβληματίζουν, αφού ανασταλτικά πραγματοποιούσε παιδαριώδη λάθη (δέχτηκε 6 τέρματα σε αυτά τα δύο ματς).

Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις μεταβολές αποδόσεων της ημέρας) από τις στοιχηματικές εταιρίες και η αλήθεια είναι πως και εμείς το βλέπουμε να κρίνεται αρκετά οριακά το συγκεκριμένο. Θα προσπαθήσει να διορθώσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του ο Μάρκο Σίλβα, ενώ οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς και δεν θα τους χαλάσει ακόμα και ο ένας, αν δουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν. Πιθανή η ισοπαλία εδώ, με την συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται στο 3,25 από την Betsson στα προγνωστικά Αγγλίας.

Μπράιτον - Μπρέντφορντ

Η Μπράιτον βρίσκεται σταθερά σε καλή κατάσταση, αφού έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της (2-2-1). Τρομερή η δουλεία του τεχνικού Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, καθώς η ομάδα του έχει αποκτήσει τη δική της ταυτότητα, παίζοντας όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας κατά ριπάς (20 γκολ στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της). Μία από τα ίδια και η Μπρέντφορντ, η οποία συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, με μόλις μία ήττα στους τελευταίους 15 αγώνες της (7-7-1).

Αμφότερες πριν τη διακοπή παρουσίαζαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, οπότε οι «Μέλισσες» (Μπρέντφορντ) αδικούνται λίγο από τα πεντάρια στο διπλό, όμως δεν πάει εύκολα το χέρι όταν η γηπεδούχος μπροστά στο κοινό της έχει κερδίσει 4/5 τελευταία εντός έδρας ματς της.

Πιο ασφαλής η ενασχόληση με τα γκολ, διότι και οι 2 ομάδες βρίσκουν δίχτυα με… άνεση. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,77 από την Betshop και αξίζει την προσοχή μας στα προγνωστικά Αγγλίας.

Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ

Εξαρχής είχε δύσκολο έργο η Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Άρσεναλ, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ηττήθηκε με 3-0. Με υπηρεσιακή λύση είχε πάει στο συγκεκριμένο ματς, λόγω της απόλυσης του Βιεϊρά, όμως τώρα ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και είναι ο… γερόλυκος Ρόι Χότζσον! Έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει ξανακαθίσει στον πάγκο των «Αετών» από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2021. Η Λέστερ προβληματίζει με τη γενικότερη φετινή της εικόνα (6 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη με το σερί στο 0-1-5), πάντως στον πιο πρόσφατο αγώνα της απέναντι στην Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη και κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης (έμειναν στο 1-1).

Από τη μία η αλλοπρόσαλλη φετινή Λέστερ, από την άλλη έχουμε μια Πάλας που έχει φρέσκο πάγκο και είναι άγνωστο το τι εικόνα θα παρουσιάσει εντός γηπέδου. Προτιμότερο το πάσο και η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού για διεξαγωγή μελλοντικών συμπερασμάτων.

Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς

Σε κακή κατάσταση η Νότιγχαμ Φόρεστ πριν τη διακοπή, καθώς αγνοούσε τη νίκη 6 σερί ματς (0-2-4), ενώ μπροστά στο κοινό της όπου παρουσιαζόταν τρομερά ανταγωνιστική δεν κερδίζει από τις αρχές του Φεβρουάρη (0-2-1). Σε κακό φεγγάρι και η Γουλβς, η οποία έχει ηττηθεί σε 3 από τις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με την άμυνα της να κάνει… νερά, αφού έχει δεχτεί 8 τέρματα.

Ζόρικο παιχνίδι, διότι καμία από τις δύο δεν πείθει με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Λογικά σε κλειστό ματς θα πάμε, αφού ο Λοπετέγκι θα κοιτάξει να συμμαζέψει την άμυνα του, ενώ η γηπεδούχος ομάδα μετρά 2 διαδοχικά Under 2,5 μπροστά στο κοινό της. Το ενδεχόμενο να δούμε μέχρι 2 τέρματα στον αγώνα προσφέρεται στο 1,60 από τη Winmasters και δείχνει μια συνετή επιλογή στα προγνωστικά Αγγλίας.

Τσέλσι - Άστον Βίλα

Η Τσέλσι αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 απέναντι στην Έβερτον στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, σε ένα ματς που παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές κατάφερε να ισοφαριστεί. Πλήρωσε ουσιαστικά τη μέτρια αμυντικά εμφάνιση της, αφού επέτρεψε φάσεις στην αντίπαλο της. Πάντως, έχει αφήσει πίσω της την κακή εικόνα του προηγούμενου διαστήματος, καθώς διατηρεί αήττητο στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτως διοργάνωσης (3-1-0). Η Άστον Βίλα βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή, διότι μετρούσε 3/4 νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Από τις ομάδες που πρεσάρουν ψηλά και εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος του αντιπάλου τους, ενώ εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα ζόρικη, αφού έχει ηττηθεί μόνο από τη Σίτι στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-1-1).

Ξεφεύγουν οι τιμές στο διπλό (στο 5,00 κατά μέσο όρο) αν βάλουμε στη ζυγαριά την συνολική τους πορεία τη φετινή σεζόν, όμως η Τσέλσι είναι στο ανέβασμα και έχει τρομερή παράδοση απέναντι στους «Χωριάτες» (Άστον Βίλα), αφού έχει κερδίσει στις 6/7 τελευταίες συναντήσεις τους ως γηπεδούχος. Από την στιγμή που κάνουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις για την κόντρα, καλύτερα να το αφήσουμε στην ησυχία του.

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον

Η Γουέστ Χαμ δεν είναι σταθερή φέτος, γεγονός που φαίνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματα της (2-3-2). Εντός έδρας πάντως μεταμορφώνεται (2-2-0) και αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της από τον 12ο παίκτη της (κόσμο της). Βρίσκεται πάντως σε πίεση για αποτελέσματα ο Μόγιες, αφού η ομάδα του παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού. Η Σαουθάμπτον επέστρεψε από την… κόλαση με την Τότεναμ, διότι βρέθηκε να χάνει με 3-1 όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3. Πήρε έτσι ψυχολογία, ενώ έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τους 4 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος (1-2-0).

Μάχη παραμονής το συγκεκριμένο, με τα «Σφυριά» (Γουέστ Χαμ) να παίζουν καλά στο Λονδίνο και αντιπάλους στα μέτρα τους όπως είναι η Σαουθάμπτον βρίσκουν τον τρόπο να τους κερδίσουν. Δεν τρομάζουν οι εκτός έδρας επιδόσεις της φιλοξενούμενης το τελευταίο διάστημα (1-1-2) και ο άσος του 1,78 από τη Novibet έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά Αγγλίας.

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Από δύο διαδοχικά τρίποντα έρχεται η Νιουκάστλ, όμως δεν έβγαλε μάτια με την εικόνα της, ενώ οι ομάδες που αντιμετώπισε προβληματίζουν με την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα (Γουλβς και Νότιγχαμ Φόρεστ). Η Γιουνάιτεντ έδειξε πως το 7-0 από τη Λίβερπουλ ήταν μια κακή παρένθεση, καθώς ακολούθησαν δύο νίκες επί της Μπέτις στο Γιουρόπα Λιγκ, τσεκάροντας εισιτήριο για τα προημιτελικά και μία ακόμα στο FA Cup απέναντι στη Φούλαμ. Γενικότερα, η ομάδα του Τεν Χαχ παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο φέτος και παραμένει μέσα σε όλους τους στόχους της.

Κρας τεστ για τις «Καρακάξες» (Νιουκάστλ) το συγκεκριμένο ματς, καθώς τώρα τίθενται αντιμέτωπες με ένα σύνολο παρόμοιας δυναμικής. Μπορεί στο Σεντ Τζέιμς Παρκ να έχουν μόλις μία ήττα σε 14 αναμετρήσεις (8-5-1), αλλά τελευταία κάνουν… νερά στις εμφανίσεις τους (2-2-1). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει στη διάθεση της τον κομβικό μέσο Κασεμίρο (τιμωρημένος), όμως έχει βάθος στο ρόστερ της και έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία 16 ματς της σε όλες τις διοργανώσεις (12-3-1). Θεωρούμε ότι μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο μεσοαμυντικό τρανζίσιον των γηπεδούχων και αν δεν κερδίσει, τουλάχιστον μπορεί να αποφύγει την ήττα. Το 2DNB στο 2,10 της Bet365 θα αποτελέσει επιλογή στα προγνωστικά Αγγλίας.

Betmarket Προγνωστικά Αγγλίας

  • 1/4/2023 - 17:00 - Μπράιτον - Μπρέντφορντ - Over 2,5 (1,77)

  • 2/4/2023 - 18:30 - Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - 2DNB (2,10)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα