Προτάσεις Παρασκευής: Με έναν άσο και γκολ

Προτάσεις Παρασκευής: Με έναν άσο και γκολ

Ξεκινάει λοιπόν από εδώ και πέρα η τελική ευθεία της σεζόν, δεν θα υπάρξει άλλη διακοπή για εθνικές. Γεμάτες σχεδόν 50 μέρες από Γερμανία και Αυστρία, φυσικά και Ευρώπη και θα κοιτάξουμε να «ισιώσουμε» την κατάσταση των τελευταίων μηνών στο Betmarket.gr.

Κλασσική Παρασκευή σήμερα με παιχνίδια σε Γερμανία (Α, Β και Γ) αλλά και Αυστρία ΙΙ. Δεν υπάρχει τίποτα το τρομερό, όμως υπάρχουν πραγματάκια τα οποία με… τσιγκλάνε.

Μπορεί η Μπόχουμ αλλά και η Στέιερ

Ας ξεκινήσω χρονικά, όπου νωρίτερα από όλα τα παιχνίδια σήμερα διεξάγεται η δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας. Εκεί κράτησα δύο παιχνίδια για ανάλυση. Στο παιχνίδι της Άμστετεν με τη δεύτερη ομάδα της Ραπίντ Βιέννης, δεν μπορώ με τίποτα να παραβλέψω το γκολ/γκολ ημιχρόνου σε αποδόσεις (κάνοντας κλικ μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις όλων των αγώνων) γύρω στο 4,00. Με το γνωστό 4-3-3 της η Άμστετεν, με το συμπαγές στο κέντρο 4-5-1 η Ραπίντ, που όταν έχει στην κατοχή της την μπάλα, τουλάχιστον επιθετικά ξέρει τι να την κάνει. Η παράδοση βοηθάει σε αυτό το ζευγάρι αρκετά, «ταιριάζουν» οι ομάδες.

Το δεύτερο παιχνίδι που κράτησα από την Αυστρία ΙΙ είναι ο άσος της Στέιερ σε απόδοση 3,75. Παίζει το «είναι» της σε κάθε παιχνίδι και ως γνωστό η μάχη της παραμονής πάντα είναι δυνατότερη από τη μάχη της ανόδου. Έτσι και αλλιώς η Φλορίντσντορφερ έχει «ξεφουσκώσει», δεν έχει στόχους και τα τελευταία της παιχνίδια ήταν πολύ άσχημα. Η Φόρβετς προσπαθεί, παίζει στα ίσα απέναντι σε κάθε αντίπαλο και το 3,75 είναι πέρα για πέρα λάθος.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας θέλω πολύ να δω το ανοιξιάτικο Αμβούργο, αυτό που κάθε χρόνο από τότε που έπεσε παθαίνει… αλλεργία στην άνοδο και πάντα καταφέρνει να καταστρέφει τις τελευταίες 10 αγωνιστικές ό,τι έχτισε τις προηγούμενε 24. Τρομερά δύσκολη έξοδος στο Ντίσελντορφ, με τον Τιούνε να περιμένει την πρώην ομάδα του. Σε περίπτωση νίκης η Φορτούνα μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, ενώ να τονίσουμε πως το Αμβούργο όποτε ταξιδεύει στο Ντίσελντορφ, δεν κερδίζει. Στοιχηματικά αδιάφορο το ματς της Νυρεμβέργης με τη Ντάρμστατ, ανοιχτό στα πάντα.

Απολύτως τίποτα στο παιχνίδι της 3ης κατηγορίας, αντίθετα μπορούμε να ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Άιντραχτ με την Μπόχουμ, με τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν το διπλό γύρω στο 6,00. Περίεργη η κατάσταση στην Άιντραχτ, με τον Γκλάσνερ να δηλώνει πολλά «περίεργα» πράγματα μετά την ήττα στο Βερολίνο, κάτι που έχει ξεσηκώσει φήμες περί φυγής το καλοκαίρι. Έτσι και αλλιώς η φόρμα της Άιντραχτ είναι εξαιρετικά κακή τα τελευταία παιχνίδια, κάτι που δίνει καλές πιθανότητες στην ανεβασμένη Μπόχουμ να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Είμαι απόλυτα θετικός στο να παίξει κάποιος το διπλό.

Εν τέλει θα παίξω μόνο Αυστρία ΙΙ, μονό-μονό δυάδα, αυτά μου αρέσουν αυτά παίζω και φυσικά ακολουθεί Σ/Κ, με στήλη αύριο το πρωί. Καλή τύχη να έχουμε!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα (1-2 σύστημα) (Bet365):

ΑΥΣ (2η) - 31/03 - 19:10 - Άμστετεν - Ραπίντ ΙΙ :  γκολ/γκολ 1ου ημιχρόνου (4,00)  

ΑΥΣ (2η) - 31/03 - 19:10 - Φορβερτς Στέιερ - Φλορίντσντορφερ : 1ft(3,75) *ΠΠ*

Δυάδα απόδοσης (14,06) 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα