Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ και Μαγιόρκα - Οσασούνα

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ και Μαγιόρκα - Οσασούνα

Επιστροφή στη δράση για τη Γερμανική Μπουντεσλίγκα και την Ισπανική Λα Λίγκα, εκεί όπου δεσπόζουν δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ και Μαγιόρκα - Οσασούνα αντίστοιχα. Στο Betmarket.gr έχουμε ετοιμάσει την πλήρη ανάλυση των 2 αγώνων και τα προγνωστικά στοιχήματος (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά στοιχήματος για τους καλύτερους αγώνες της ημέρας).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ

*3-0 το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Ανάλυση Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η εμφάνιση στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου έφερε τον κόουτς Γκλάσνερ στα όρια του, αφού οι παίκτες του και λάθη έκαναν στα μετόπισθεν και επιθετικά κατάφεραν να χάσουν με κάθε δυνατό τρόπο ευκαιρίες για γκολ. Υπάρχει μια ανησυχία στην ομάδα, το ντεφορμάρισμα είναι παρατεταμένο και σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν έντονες φήμες ότι ο Γκλάσνερ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι καθώς βρίσκεται στη λίστα με τους πιθανούς επόμενους προπονητές της Τότεναμ.

Ανάλυση Μπόχουμ

Πήρε παλικαρίσια νίκη επί της Λειψίας στην έδρα της με 1-0. Σημαντική νίκη τόσο για την ψυχολογία όσο και για τη βαθμολογική θέση. Ομάδα που παλεύει και μπορεί να πάρει αποτελέσματα, ανέφερε ο κόουτς Λετς, που δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα, θέλοντας να κάνει τη ζημιά και στην Άιντραχτ. Βασικό να κρατήσει η ομάδα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Προγνωστικά Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπόχουμ

Η Μπόχουμ έχει πάρει δύο διπλά φέτος, ένα στο Άουγκσμπουργκ και ένα στην Κολωνία. Η σκέψη πάει στο να τριτώσει το «κακό» και να καταφέρει να βυθίσει ακόμα περισσότερο στην κρίση την Άιντραχτ. Θετικοί, λοιπόν σε όποιον αρέσκεται στις εκπλήξεις και ρισκάρει στο διπλό που προσφέρεται στο 6,50 από την Bet365. Ενναλακτικά, υπάρχει το +1 ασιατικό χάντικαπ (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ήττας με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.05 στην ίδια στοιχηματική εταιρία.

Μαγίορκα - Οσασούνα

*Παράδοση με γηπεδούχο τη Μαγιόρκα: 2-2-1 στις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, σε 3/5 επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Ανάλυση Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα βρισκόταν σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα πριν τη διακοπή, καθώς είχε ηττηθεί σε 3/4 αγώνες της, ενώ είχε αποτύχει να σκοράρει σε 2 από αυτούς. Το θετικό της ομάδας του Αγκίρε είναι πως εντός έδρας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, αφού μετρά μόλις μία ήττα στα 8 τελευταία ματς (5-2-1) και εκεί ουσιαστικά στηρίζεται για την παραμονή της στα σαλόνια του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Ανάλυση Οσασούνα

Η Οσασούνα διένυε κακό φεγγάρι πριν τη διακοπή, διότι μετρούσε σερί 0-1-2 και μάλιστα δεν είχε καταφέρει να σκοράρει σε καμία από αυτές τις 3 αναμετρήσεις. Φυσικά, σε αυτό έχει παίξει ρόλο και το Κύπελλο, εκεί όπου βρίσκεται στα ημιτελικά και όσο να ναι έχει επέλθει μία χαλάρωση σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Μπιλμπάο για το Κόπα Ντελ Ρέι (1-0 ο πρώτος αγώνας υπέρ της Οσασούνα) και η προσοχή της είναι στραμμένη εκεί. Πιθανό να προβεί σε ροτέισον ο τεχνικός Αρασάτε, όπως είχε κάνει και πριν το 1ο ματς απέναντι στην Σεβίλλη.

Προγνωστικά Μαγίορκα - Οσασούνα

Ομάδα έδρας η Μαγιόρκα και το συγκεκριμένο ματς είναι πολύ πιθανό να το έχει σημαδέψει ο Αγκίρε, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολοι έξοδοι (Βαγιαδολίδ, Θέλτα). Η Οσασούνα είναι καλή ομάδα, αλλά θα έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Κύπελλο. Η γηπεδούχος μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να πετύχει μία σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Ο άσος προσφέρεται στο 2,25 από τη Novibet και δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα