Το σημείο της Πέμπτης (30/03): Έδρα και παράδοση οδηγούν στον άσο του 1,70

Το σημείο της Πέμπτης (30/03): Έδρα και παράδοση οδηγούν στον άσο του 1,70

Περιορισμένο το σημερινό πρόγραμμα, όμως το σημείο ημέρας αναλύει έναν άσο στα προγνωστικά ποδοσφαίρου (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για τους σημαντικότερους αγώνες).

Οι ειδήσεις της ημέρας

1.Από ακριβώς τέσσερα γκολ είχαν και οι δύο αναμετρήσεις που έχει δώσει το ζευγάρι, Ερζουρούμσπορ - Αλτάι, στην έδρα της πρώτης.

2. Επτά 2-3 γκολ σε συνολικά 9 αναμετρήσεις έχει το ζευγάρι Σακάριασπορ - Εγιούπσπορ.

3. Η CSA Στεάουα Βουκουρεστίου έχει σκοράρει σε όλες τις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Το καλύτερο σημείο της Πέμπτης (30/03)

Ακόμα μία μέρα όπου στο πρόγραμμα υπάρχουν λίγες αναμετρήσεις. Έτσι, η στήλη του σημείου ημέρας θα μείνει στη Λατινική Αμερική, όμως θα ταξιδέψει στην Αργεντινή αυτή τη φορά και το Αρχεντίνος Τζούνιορς - Γοδόι Κρουζ.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς βρίσκεται σε καλή κατάσταση (2-2-1), ενώ διατηρεί αήττητο στα τρία τελευταία παιχνίδια της (1-2-0). Αποτελεί ομάδα έδρας γενικότερα (2-1-0) και ταυτόχρονα διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, αφού έχει δεχτεί μόλις 5 τέρματα (η τρίτη καλύτερη αμυντική γραμμή του Αργεντίνικου πρωταθλήματος). Σαν ρόστερ έχει αρκετή μεσοεπιθετική ποιότητα και δημιουργεί φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει βρει δίχτυα σε πέντε από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Στην αντίπερα όχθη, η Γοδόι Κρουζ δεν μπορεί να βρει σταθερότητα (2-0-4), ενώ ζορίζεται αρκετά μακριά από το σπίτι της (3 διαδοχικές ήττες). Παράλληλα, μεγάλο πρόβλημα αποτελεί ο επιθετικός τομέας, καθώς κοινός παρονομαστής και των τριών πιο πρόσφατων εξόδων της ήταν πως απέτυχε να σκοράρει. Όλα αυτά την έχουν οδηγήσει να είναι η πέμπτη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, έχοντας κερδίσει μόνο την αδύναμη ποιοτικά Μπαράκας στο δρόμο.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα παραπάνω, θεωρούμε ότι η γηπεδούχος ομάδα εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο της νίκης, έχοντας ως οδηγό και την πρόσφατη παράδοση (4-2-1). Ο άσος σε απόδοση 1,70 από τη Fonbet αποτελεί το σημείο της ημέρας, καθώς τον περιμέναμε να προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 1,60 και θα είναι επιλογή μας στα προγνωστικά στοιχήματος.

03:30, 31/3 Αρχεντίνος Τζούνιορς - Γοδόι Κρουζ 1 @1.70

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα