Προγνωστικά Ιταλίας: Κυριακή των ντέρμπι

Προγνωστικά Ιταλίας: Κυριακή των ντέρμπι

Η τελευταία ημέρα της τρέχουσας αγωνιστικής στην Ιταλία πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες περιλαμβάνει 5 αναμετρήσεις, με κυριότερες τα ντέρμπι των Ιντερ-Γιουβέντους και Λάτσιο-Ρόμα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ

Ντέρμπι παραμονής, με τη Βερόνα να πατάει καλύτερα το τελευταίο διάστημα (3-5-3) και να είναι ελαφρύ φαβορί. Πάντως, η Σαμπντόρια θα… πουλήσει ακριβά το τομάρι της καθώς αποτελεί μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες αν όχι η τελευταία αλλά δεν… στρίβει με τίποτα (0-3-7). Καλύτερα να μείνουμε μακριά. Νο Bet.

ΤΟΡΙΝΟ - ΝΑΠΟΛΙ

H Νάπολι άφησε άμεσα πίσω της την ήττα από τη Λάτσιο και κέρδισε τα δύο επόμενα παιχνίδια στην έδρα της με άνεση (Αταλάντα: 2-0 και Αϊντραχτ: 3-0). Από 2 διαδοχικές νίκες η Τορίνο, δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα δύο σύνολα. Σαφές προβάδισμα νίκης για τους πρωτοπόρους, που θα θελήσουν να διατηρήσουν ή να διευρύνουν τη διαφορά από την 2η θέση (+18) πριν τη διακοπή. Το «διπλό» σε ανώτερη τιμή το 1.84 της novibet.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΕΤΣΕ

Σε τοπ φόρμα η Φιορεντίνα, μεσοβδόμαδα πέρασε με νίκη στην επόμενη φάση του Κόνφερερνς Λιγκ με το 1-4 επί της Σίβασπορ φτάνοντας τις 6 διαδοχικές νίκες σε όλους τους θεσμούς. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Λέτσε, με 3 σερί ήττες δίχως να σκοράρει. Στο 1.60 ο άσος, μπορεί να συνδυαστεί με το over1.5 με την απόδοση να «σκαρφαλώνει» στο 2.05 της Stoiximan. Οι 6/7 τελευταίες νίκες των «Βιόλα» συνδυάστηκαν με over1.5.

ΛΑΤΣΙΟ - ΡΟΜΑ

*Το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης

*Κοινή έδρα

Η Λάτσιο αποκλείστηκε από την Ευρώπη με δύο ήττες από την ΑΖ Αλκμάαρ. Στο πρωτάθλημα έμεινε δίκαια στην ισοπαλία με την Μπολόνια και είναι αήττητη στα 4 τελευταία (3-1-0) όπου δεν δέχτηκε γκολ. Αμφίβολος ο μπομπέρ Ιμόμπιλε. Η Ρόμα έκανε τη… δουλειά στην Ισπανία (Σοσιεδάδ), με το 0-0 να της δίνει την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα έρχεται από γκέλα (3-4 από Σασουόλο).

Μεγάλη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ, με την παράδοση να είναι μοιρασμένη. Σωστό το σετ αποδόσεων που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες (κάνοντας κλικ μπορείτε να διαβάσετε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα). Πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι τακτικής, με το under να έχει τον πρώτο λόγο γι’ αυτό άλλωστε προσφέρεται στο 1.50.

Αρκετά σκληρά τα μεταξύ τους, στα περισσότερα των τελευταίων ετών είχαμε πολλές κάρτες. Διαιτητής έχει οριστεί ο Ντ. Μάσα, ο οποίος θεωρείται καρτάκιας καθώς σε 11 παιχνίδια που σφύριξε φέτος στην Serie A έχει βγάλει 67 κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη (6.18/παιχνίδι). Το over5.5 κάρτες στο 1.60 της Stoiximan, το over6.5 στο 2.05.

ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Ιντερ πήρε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Τυχερή στο Ο’ Πόρτο που δεν ηττήθηκε (2 δοκάρια και μεγάλες ευκαιρίες η Πόρτο), αλλά ο στόχος της επιτεύχθηκε. Στρέφεται στο πρωτάθλημα όπου στοχεύει στην 2η θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους πήρε εύκολα την πρόκριση με 2 νίκες επί της Φράιμπουργκ και είναι το 2ο φαβορί για την κατάκτηση του Europa League. Παρά την αφαίρεση των 15 βαθμών, μείωσε την απόσταση από την 6η Αταλάντα στους 4 πόντους. Το αρνητικό σήμερα είναι ότι έχει σημαντικά θέματα στα αγωνιστικά της νέα.

Η Ιντερ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παίρνει αυτό που θέλει στα μεγάλα παιχνίδια μέσα στο 2023. Κέρδισε τη Μίλαν (2 φορές), τη Νάπολι, την Αταλάντα και την Πόρτο. Εχει το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά το 2.00 στον άσο είναι μία σωστή τιμή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα