Προγνωστικά Ιταλίας: Με γκολ και χάντικαπ στην Σέριε Α

Προγνωστικά Ιταλίας: Με γκολ και χάντικαπ στην Σέριε Α

Οι επιλογές του Betmarket.gr από την σημερινή δράση του Ιταλικού πρωταθλήματος!

Η 27 αγωνιστική στην Ιταλία συνεχίζεται με 3 αναμετρήσεις σήμερα Σάββατο, με την ντεφορμέ Μίλαν να ταξιδεύει στη δύσκολη έδρα της Ουντινέζε και δύο επιλογές να προκύπτουν στα προγνωστικά Ιταλίας (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές επιλογές των αγώνων της Ιταλικής Serie A).

Μόντσα - Κρεμονέζε

Η Μόντσα έμεινε στην ισοπαλία με τη Βερόνα, σε έναν αγώνα όπου ήταν ελαφρώς καλύτερη και αν παρουσιαζόταν πιο αποτελεσματική θα μπορούσε να έχει αποδράσει με το τρίποντο (1.10 με 0.60 τα Xgoals υπέρ της). Η παραμονή θεωρείται δεδομένη, έχοντας ένα +14 που δεν ανατρέπεται. Μπορεί να… κοιτά υψηλότερα, έχοντας απόσταση μόλις 5 πόντων από την 7η Γιουβέντους. Καλή η εντός έδρας παρουσία της τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Μίλαν (με το οριακό 0-1) στα 7 πιο πρόσφατα (3-3-1).

Άλλη μία ήττα για την Κρεμονέζε, αυτήν τη φορά στην έδρα της με 0-2 από τη Φιορεντίνα. Εμφανώς κατώτερη των περιστάσεων, φοβική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έγινε πιο απειλητική στα τελευταία στάδια αλλά δεν μπόρεσε να μπει στον αγώνα ενώ είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 79’. Οσο… ζει, ελπίζει αλλά το -12 από τη σωτηρία είναι μία απόσταση που μόνο με… θαύμα καλύπτεται. Τα 5/6 τελευταία μακριά από την έδρα της για όλες τις διοργανώσεις ήταν over.

Η Μόντσα κοιτά μόνο… ψηλά και κόντρα σε μία υποδεέστερη αντίπαλο δεν θα φοβηθεί το παιχνίδι. Η Κρεμονέζε δεν έχει άλλη επιλογή από το να ρισκάρει και εκτός έδρας είναι πιο δημιουργική έχοντας χώρο στην κόντρα επίθεση. Τα 4/6 τελευταία εντός της Μόντσα ήταν over, ενώ δίνει ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Αν το παιχνίδι ανοίξει νωρίς, μπορεί να γίνει… ροντέο και το over ξεπερνά τον διπλασιασμό στην Betsson.

Σαλερνιτάνα - Μπολόνια

Εμφανής η αγωνιστική άνοδο της Σαλερνιτάνα μετά την πρόσληψη του Πάουλο Σόουζα, επιβεβαιώθηκε και κόντρα στη Μίλαν όπου κατέκτησε δίκαια τον πόντο στο Μιλάνο (1-1). Στο 1-2-1 το σερί με τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο, ο οποίος έκανε κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει βροντερό παρών στο πλέον κομβικότερο παιχνίδι της σεζόν όπως δήλωσε (+7 από τη σωτηρία).

Η Μπολόνια έμεινε στην (δίκαιη) ισοπαλία με τη Λάτσιο, με τις δύο ομάδες τελικά να… συμβιβάζονται με τον πόντο. Βαθμολογικά άνετη η ομάδα του Μότα, με τον τελευταίο να έχει μία παρεξήγηση με τον αρχικόρερ Αρναούτοβιτς με αποτέλεσμα ο Αυστριακός να μένει στον πάγκο με την Λάτσιο. Αξιοσημείωτες, πάντως, οι πρόσφατες εκτός έδρας επιδόσεις της με 4 «διπλά» στα 6 τελευταία (ήττες από Ιντερ και Τορίνο).

Προκλητικές οι αποδόσεις στον άσο, που αγγίζει τον τετραπλασιασμό από τις στοιχηματικές εταιρίες. Η Σαλερνιτάνα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη τελευταία και σήμερα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Δύσκολη αντίπαλος η Μπολόνια, αν και δίχως ιδιαίτερο κίνητρο. Γι’ αυτό και θα πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας σε όλα τα αθλήματα) με το ασιατικό +0.5 της Bet365 (1Χ) σε απόδοση 1.90 αντί του άσου.

Ουντινέζε - Μίλαν

Δύσκολο ματς για εκτιμήσεις. Η Ουντινέζε είναι σκληρό καρύδι καθώς μπορεί να μην κερδίζει εύκολα, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολα ηττάται (8-11-7 – 5η στην σχετική λίστα με τις ομάδες που έχουν υποστεί τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα). Η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερά της, ενώ σήμερα θα στερηθεί και τον πρώτο σκόρερ Ζιρού (24/8). No bet.

Betmarket προγνωστικά Ιταλικής Serie A

  • 16:00 - Μόντσα - Κρεμονέζε - Over 2,5 (2,15)

  • 19:00 - Σαλερνιτάνα - Μπολόνια - +0,5 Σαλερνιτάνα (1,90)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα