Europa League: Στην Ουγγαρία «μυρίζει» γκολ

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 510 άτομα
Europa League: Στην Ουγγαρία «μυρίζει» γκολ

Οι επαναληπτικοί του Europa League διεξάγονται σήμερα και έχουμε εντοπίσει αξία σε ένα παιχνίδι.

Η Φερεντσβάρος έχασε εύκολα στη Γερμανία από τη Λεβερκούζεν με 2-0 και καλείται να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να προκριθεί. Θεωρούμε πως η εντός έδρας ήττα από την Πούσκας για το πρωτάθλημα θα κάνει καλό στο σημερινό ματς, αφού οι παίκτες θα βγάλουν εγωισμό, θα βγάλουν αντίδραση. Τουλάχιστον έτσι το ξέρουμε από ομάδες που παίζουν συνεχώς για το πρωτάθλημα.

Ο ίδιος ο προπονητής της Φερεντσβάρος τόνισε πως από το πρώτο δευτερόλεπτο θα πρέπει να γίνει «ροντέο» το παιχνίδι, να βγει η επιθετική ποιότητα των Ούγγρων και να νιώσει η Λεβερκούζεν ότι το 2-0 δεν είναι ασφαλές.

Το τρομερό στατιστικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι η Λεβερκούζεν έχει κρατήσει μόλις μία φορά το μηδέν φέτος εκτός έδρας και αυτό συνέβη τον Αύγουστο απέναντι στη Μάιντς. Από την άλλη η Φερεντσβάρος δεν σκόραρε μόλις μία φορά φέτος εντός έδρας και αυτό απέναντι στη Βάσας τον Γενάρη. Συνοψίζοντας λοιπόν, το γκολ/γκολ για έχει πιθανότητες επαλήθευσης άνω του 70%. Παράλληλα το ότι η Φενετσβάρος θέλει να παίξει επιθετικά από το πρώτο λεπτό μας ωθεί στο γκολ/γκολ ημιχρόνου σε αποδόσεις (κάνοντας κλικ μπορείτε να δείτε όλες τις αποδόσεις στο κουπόνι ποδοσφαίρου) 4,33.

Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Θεωρούμε πως στο Βέλγιο θα δούμε παράταση. Ενδεχομένως να δούμε ένα ξερό 0-0. Στο Φράιμπουργκ δεν θα ποντάρουμε κάτι, θεωρούμε πως η Φράιμπουργκ είναι ντεφορμέ και από τύχη παίρνει αποτελέσματα, κάτι που μαρτυράνε και τα xgoals. Εδώ για όποιον κυνηγάει ειδικά, μπορεί να κοιτάξει το γκολ με κεφαλιά ή γκολ από αμυντικό ή πέναλτι/απευθείας φάουλ, αφού οι δύο ομάδες είναι κορυφαίες στα στημένα στην Ευρώπη.

EUL - 16/03 - 22:00 - Φερεντσβάρος - Λεβερκούζεν : g/g 1ου ημιχρόνου (4,33)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα