Προγνωστικά Μπάσκετ: Η αθλητικότητα του Μακκίσικ οδηγεί στο 1,87

Προγνωστικά Μπάσκετ: Η αθλητικότητα του Μακκίσικ οδηγεί στο 1,87

Κυριακάτικες μπασκετικές επιλογές από το Betmarket.gr με έμφαση στον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Δεν ήταν καλή βραδιά για εμάς το Σάββατο στα προγνωστικά μπάσκετ (κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές της ημέρας στο μπάσκετ), μιας και το βασικό μας μπετ με το ποντάρισμα του over στο Άρης - ΑΕΚ πήγε... στράφι. Ωστόσο ένα νέο ξεκίνημα στην Basket League, με την επέλαση του χιονιά προ των πυλών, είναι ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει η εβδομάδα.

Η αρχή γίνεται στο Λαύριο, εκεί όπου η ομάδα του Χρήστου Σερέλη υποδέχεται τον αήττητο και αφηνιασμένο Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρομάξει όλη την Ευρώπη και προέρχονται από δύο νίκες στη «διαβολοβδομάδα» απέναντι σε Φενέρ και Εφές.

Όπως είναι λογικό ο Μπαρτζώκας ψάχνει τον τρόπο σε αυτά τα παιχνίδια να κάνει rotation, μιας και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει να παίξει Τετάρτη στο Βερολίνο (αντί για Τρίτη λόγω συναυλίας στο γήπεδο της Άλμπα).

Οι Πειραιώτες δε θα έχουν πιθανότατα τον Άλεκ Πίτερς ούτε στο Λαύριο και με αυτόν τον τρόπο θα έχουν τους υπόλοιπους έξι ξένους στη 12άδα. Χωρίς και τον Σλούκα οι μπάλες μοιράζονται εντελώς διαφορετικά και με αυτόν τον τρόπο ο ΜακΚίσικ βρίσκει περισσότερο χώρο για τα δικά του σόλο.

Η αθλητικότητά του είναι κάτι που δεν μπορεί να ματσαριστεί από την ομάδα του Λαυρίου και ο Αμερικανός μπορεί να σκοράρει 10 πόντους. Το over 9.5 παίζεται στο 1.87 στη Stoiximan.gr, με τον «καυτό» ΜακΚίσικ του τελευταίου μήνα να μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Τρέχει ασταμάτητα η Μπασκόνια

Η συνέχεια θα γίνει στην Ισπανία και το παιχνίδι της Μπασκόνια με τη Σαραγόσα. Οι Βάσκοι υποδέχονται την παρέα του Σαντ-Ρος, που έχει βρει τις νίκες για να ξεφύγει λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο στην έδρα της Μπασκόνια συχνά πυκνά τα παιχνίδια ξεφεύγουν.

Η ομάδα του Πενιαρόγια τρέχει ασταμάτητα, ανοίγει το γήπεδο, βασίζεται στους Τόμπσον και Χάουαρντ αλλά και το τρίποντο. Έτσι το σκορ πηγαίνει συνεχώς ψηλά στην Buesa Arena.

Το αντιλήφθηκε και ο Παναθηναϊκός πριν λίγα 24ωρα που δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον ρυθμό. Πολλώ δε μάλλον στην Ισπανία, με τον κανονισμό που από την αρχή της σεζόν μέσω της επαναφοράς βοηθάει τις ομάδες που τρέχουν. Δύσκολο και για τη Σαραγόσα να παίξει σε αυτόν τον ρυθμό και αν η Μπασκόνια σουτάρει με τον τρόπο που ξέρει, το -11.5 του άσου στο 1.90 αποτελεί ιδανική απόδοση για το παιχνίδι μας.

Betmarket Επιλογές

  • Basket League - 5/2 - 15:45 - Λαύριο - Ολυμπιακός: ΜακΚίσικ over 9.5 (1.87) με 15 μονάδες στη Stoiximan.gr

  • Liga Endesa - 5/2 - 18:00 - Μπασκόνια - Σαραγόσα: 1 (-11.5) σε απόδοση 1.88 με 10 μονάδες στη Stoiximan.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα