Το σημείο της Ημέρας: Η μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων 15 ετών στο 1.80

Το σημείο της Ημέρας: Η μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων 15 ετών στο 1.80

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το δυνατό προγνωστικό της ημέρας (κάντε κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο) από το Betmarket.gr.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

  1. Επιστροφή Λεβαντόφσκι στην αποστολή της Μπαρτσελόνα μετά από 3 αγώνες! Ο πρώτος σκόρερ των Καταλανών (13 τέρματα σε 15 εμφανίσεις στη La Liga) επιστρέφει έχοντας εκτίσει ποινή τιμωρίας και τίθεται κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση στην έδρα της Μπέτις.
  2. Σε… αγωνιστική κρίση η Μπάγερν Μονάχου (πρόταση από τον Germano)! Οι Βαυαροί δεν κερδίζουν εδώ και 3 αγώνες (3/3 ισοπαλίες), ενώ σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα στον «άσο». Εκτός ο Νόιερ και ο 3ος κίπερ Ουλράιχ ενώ μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει και ο βασικός τα τελευταία παιχνίδια, Ζόμερ.
  3. Εμβολιμη αγωνιστική στο Γαλλικό πρωτάθλημα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να δίνει… δικαιώματα έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στη Ligue 1. Σήμερα, μάλιστα, δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Βεράτι (17/0, τιμωρημένος) και Νεϊμάρ (τραυματίας, 18/12).

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της Ημέρας έρχεται από το Ιταλικό Κύπελλο και την αναμέτρηση της Ρόμα με την Κρεμονέζε.

Εντελώς διαφορετικοί οι στόχοι τους, μεγάλη η ποιοτική τους απόσταση και η διαφορά στη βαθμολογία της Serie A. Η Κρεμονέζε αποτελεί την μοναδική ομάδα στην κατηγορία δίχως νίκη, έχοντας μάλιστα σημαντικό αγώνα μπροστά της σε 3 ημέρες με τη Λέτσε.

Η επιστροφή του Ντιμπαλά έχει ανεβάσει επίπεδο τους «Ρωμαίους», που ηττήθηκαν για πρώτη φορά στα τελευταία παιχνίδια την Κυριακή από την πρωτοπόρο Νάπολι. Πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χρησιμοποίησε καλή ενδεκάδα και κόντρα στην Τζένοα (προηγούμενος γύρος), γνωρίζει πως είναι μία καλή ευκαιρία για τους «Ρωμαίους» το Κύπελλο (με τη Νάπολι εκτός μάχης) και σίγουρα θα δώσει την απαραίτητη σημασία.

Η Ρόμα είναι στην 2η θέση της λίστας με τους περισσότερους τίτλους Κυπέλλου, πίσω από τη Γιουβέντους αλλά η τελευταία φορά που σήκωσε το τρόπαιο ήταν το 2008. Αρα, σίγουρα υπάρχει… δίψα ενώ πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων 15 ετών καθώς ο τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα της (στα ημιτελικά αντιμετωπίζει τη νικήτρια του ζευγαριού Φιορεντίνα - Τορίνο σε διπλές αναμετρήσεις).

Τέλος, το ότι η Κρεμονέζε απέκλεισε τη Νάπολι την κάνει να δει ακόμα πιο σοβαρά το παιχνίδι. Θα πάμε με το ασιατικό 1 (-1) σε απόδοση 1.80 της Fonbet.

Το σημείο της Τετάρτης

01/02/2023 - 22:00 - Ρόμα - Κρεμονέζε: 1 (-1) @1.80

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα