Στοιχηματικές επιλογές από το Κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης

Στοιχηματικές επιλογές από το Κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης

Το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ (κάντε κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο για να δείτε όλους τους αγώνες της ημέρας) είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα Κύπελλα μέχρι τα πρωταθλήματα. Στο Betmarket.gr θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα, αφού εκεί προκύπτουν επιλογές.

Θα ξεκινήσουμε από το Μπέτις - Μπαρτσελόνα, με την ομάδα του Τσάβι να έχει βρει φόρμα και να μετρά 5 διαδοχικές νίκες έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Στα θετικά και το γεγονός πως εξέτισε και επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της, Λεβαντόφσκι (15 εμφανίσεις, 13 τέρματα).

Η Μπέτις ήταν καλύτερη από τη Χετάφε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της και επικράτησε με 1-0, αλλά έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 4 πιο πρόσφατα ματς της. Ταυτόχρονα διατηρεί κακή παράδοση απέναντι στους «Μπλαουγκράνα», αφού έχει ηττηθεί και τις πέντε τελευταίες φορές που τους υποδέχτηκε.

Στα μάτια μας είναι δίκαια το φαβορί η Μπαρτσελόνα, με το διπλό να προσφέρεται στο 1,70 από την Stoiximan.gr.

Προγνωστικά Σκωτίας

Πάμε και στην Σκωτία που εδώ είναι το... ζουμί των επιλογών μου στα αποψινά μελετημένα προγνωστικά στοιχήματος, οι οποίες προκύπτουν από το Χαρτς - Ρέιντζερς.

Η Χαρτς αποτελεί ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και στο Εδιμβούργο είναι άκρως υπολογίσιμη δύναμη (8-1-2). Ταυτόχρονα διαθέτει επιθετικό πλουραλισμό και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, αφού έχει πετύχει 28 τέρματα σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις (μέσο όρο τα 3,5 τέρματα).

Η Ρέιντζερς με τον Μπιλ στον πάγκο της έχει... γυρίσει τον διακόπτη, καθώς έχει κερδίσει 8/10 παιχνίδια της (8-2-0 το σερί), όμως δέχεται τόσο φάσεις όσο και γκολ στα εκτός έδρας της. Δεν είναι τυχαίο ότι σε 2/4 πιο πρόσφατους εξόδους στην Πρέμιερσιπ είδε την εστία της να παραβιάζεται δύο φορές και μάλιστα από ομάδες που δεν έχουν την ποιότητα της σημερινής της αντιπάλου (Κιλμάρνοκ, Αμπερντίν).

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω έχουμε καταλήξει σε τρία στοιχήματα:

Το πρώτο είναι το Over 1,5 γκολ της Χαρτς, το οποίο προσφέρεται στο 3,65 από τη Fonbet και το επιβεβαίωσε σε 7/11 αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της.

Το δεύτερο είναι το Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου στο 4,00 από την Bet365, καθώς αμφότερες δίνουν ρυθμό από τα πρώτα λεπτά των αγώνων τους και η Ρέιντζερς το «έφερε» σε 2/4 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της με τον Μπιλ στην τεχνική της ηγεσία.

Το τρίτο είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & στα δύο ημίχρονα στο 14,00 (η καλύτερη απόδοση της αγοράς) από την Betshop (Διαβάστε κάνοντας κλικ στον κόκκινο σύνδεσμο την Betshop Αξιολόγηση, μία από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες σε αγορές των γκολ). Ουσιαστικά πάω ένα βήμα παραπέρα το Goal/Goal πρώτου μέρους και κυρίως στη λογική του fun bet.

Betmarket Επιλογές

Μονά

ΣΚΩΠ - 01/02 - 21:45 - Χαρτς - Ρέιντζερς:

  1. Over 1,5 γκολ Χαρτς (3,65) (Fonbet)

  2. Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου (4,00) (Bet365)

  3. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & στα δύο ημίχρονα (14,00) (Betshop)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα