Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Τρεις επιλογές στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Τριάδα επιλογών στον τελικό του Μουντιάλ από το Betmarket.gr!

“Ό κορυφαίος της τρέχουσας δεκαετίας μένει εκτός από τον κορυφαίο της επόμενης δεκαετίας.” Αυτό ήταν το προσωπικό μου σχόλιο μετά τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με τον Μ’Μπαπέ να σκοράρει δύο φορές στη νίκη της Γαλλίας επί της Αργεντινής.

Σήμερα οι δύο τους θα συναντηθούν ξανά, ως συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν πλέον, και με τη μάχη τους να είναι κυριολεκτικά για την κορυφή του κόσμου. Ο νικητής θα είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, το πιθανότερο mvp του τουρνουά και αρκετά πιθανό και πρώτος σκόρερ αυτού!

Το ερώτημα που με απασχολεί όλες αυτές τις ημέρες είναι αν ο Μέσι στα 35 του μπορεί να βάλει από κάτω τον διάδοχό του. Απάντηση μπορεί να δώσει μόνο το γήπεδο ή πιο σωστά, την έδωσε ήδη η Stoiximan.gr όταν έβγαλε το σετ αποδόσεων του αγώνα. Όλα στο 3.00, η απόλυτη ισορροπία. Ενας τελικός που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος πειστικά επιχειρήματα για να κάνουν τη μια από τις δύο ομάδες φαβορί.

Η Γαλλία με ένα πλήρες ρόστερ, παίκτες πρώτης γραμμής σε κάθε θέση και τρομερά φορμαρισμένους τους κομβικούς ποδοσφαιριστές της. Η Αργεντινή με τον Μέσι να βρίσκει συμπαραστάτες στους 10+ χρόνια νεότερους Φερνάντες, Αλβαρες και Μακάλιστερ. Με μια γενιά που η Αργεντινή θα πορευτεί την επόμενη δεκαετία, ο Μέσι προσπαθεί να τους κάνει Παγκόσμιους πρωταθλητές από σήμερα.

Πάμε και στα αρνητικά τους. Η Γαλλία είχε 24 ώρες λιγότερης ξεκούρασης και μια ίωση να την ταλαιπωρεί. Η Αργεντινή έχει κενά στην ενδεκάδα της. Ούτε ο Οταμέντι είναι στόπερ για να πάρεις το Μουντιάλ, ούτε τα μπακ της τέτοια που να δικαιολογούν κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκεί θα κάνω και το βασικό μου bet στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Ο Μ’Μπαπέ σίγησε κόντρα σε Γουόκερ και Χακίμι, αλλά τώρα θα βρει απέναντί του κάποιον εκ των Μολίνα, Μοντιέλ. Ποδοσφαιριστές από αυτούς που… έχει για πρωινό! Οι μπακ της Αργεντινής δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό, την ταχύτητα και την έμπνευση του Γάλλου. Σε απόδοση 3.05 να σκοράρει, δεύτερο φαβορί πίσω από τον Μέσι, αν και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είναι πρώτο.

Θα παίξω και το 1.75 της στο να κάνει Over 2,5 τελικές στον αγώνα. Ναι, η Αργεντινή δεν δέχεται εύκολα φάσεις και αυτό φέρνει το line τόσο χαμηλά, αλλά μιλάμε για τον Μ’Μπαπέ. Με τις over 4,5 τελικές στα πρώτα τρία του παιχνίδια και τις τρεις απέναντι στο Μαρόκο.

Ο Μ’Μπαπέ ξέρει πως με νίκη σήμερα θα γίνει ο νούμερο 1 στον κόσμο. Ο χαρακτήρας του εδώ και χρόνια δείχνει πως το αποζητά με όλο του το είναι. Απέναντι στον Μέσι, και σε όλα όσα διακυβεύονται απόψε, νομίζω θα σκυλιάσει για να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Και δεν αποκλείω να πάρει και κάποια πιο τραβηγμένα σουτ.

Κλείνω με τον Γκριεζμάν. Αθόρυβος, σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, να δημιουργεί για τους άλλους και να κρατά την ισορροπία μεταξύ κέντρου και επίθεσης. Αν αξίζει κάποιος μια επιπλέον αναγνώριση στο τουρνουά είναι αυτός. Και δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το κρυφό όπλο του Ντεσάμπ. Μην ξεχνάμε την άριστη μεταξύ τους σχέση και το πόσο ο Γκριεζμάν γουστάρει να παίζει για τον προπονητή της Εθνικής.

Ερχόμενος από πίσω, με την άμυνα της Αργεντινής στραμμένη πάνω στον Μ’Μπαπέ και υποψιασμένη για τον Ζιρού, το να πετύχει δύο τελικές προσπάθειες στον αγώνα σε τιμή 2.80 το χαρακτηρίζω value bet.

Αυτά για τον τελικό. Το Μουντιάλ κλείνει όπως και να έχει με θετικό πρόσημο για τη στήλη, με τη μίζα να μένει σήμερα σε επίπεδο fun bet, για τη χαρά της παρακολούθησης ενός παιχνιδιού που όπως και να έχει, θα γράψει ιστορία.

Betmarket Επιλογές

Μονά

17:00 – Aργεντινή-Γαλλία Τελικός Μουντιάλ 2022

  • Μ΄Μπαπέ να σκοράρει (3.05)

  • Μ΄Μπαπέ Over 2,5 σουτ(1.75)

  • Γκριεζμάν Over 1,5 σουτ(2.80)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα