Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Με ένα ειδικό στοίχημα στον τριπλασιασμό

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Με ένα ειδικό στοίχημα στον τριπλασιασμό

Σε ένα ειδικό στοίχημα από τον σημερινό μικρό τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κροατία και Μαρόκο κατέληξε το Betmarket.gr στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Και να που φτάσαμε λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με πρώτο… πιάτο το Κροατία – Μαρόκο.

Ο μικρός τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που αν μη τι άλλο εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και δικαίως πήραν τα… εύσημα.

Μία μάχη, κόντρα σε δύο αποδεδειγμένα εξαιρετικές ομάδες, με στόχο τι άλλο; Το γόητρο. Τη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.

Δεν παρουσιάζονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες

Μπορεί σε πολλούς να φαίνεται ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ένας μικρός τελικός. Ενδεχομένως, για τους Κροάτες που το 2018 έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό να υπάρχει μία… άνεση (όσο μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε έτσι σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο).

Εντούτοις, δεν ισχύει σίγουρα το ίδιο και για τους Μαροκινούς. Οι οποίοι γνωρίζουν πως τέτοιες ημέρες δεν έρχονται κάθε χρόνο. Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά μπροστά τους.

Ένα διαφορετικό Μαρόκο

Στο 2ο ημίχρονο με τη Γαλλία είδαμε μία διαφορετική εικόνα από ότι μέχρι τώρα για το Μαρόκο στο Μουντιάλ 2022. Πήρε την μπάλα στα πόδια του, δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει και θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να πράξει το ίδιο και σήμερα.

Απέδειξε ότι είναι καλό και σ’ αυτήν την τακτική, παρότι δεν τα κατάφερε, η εικόνα ήταν αρκετά καλή. Εχει, άλλωστε, και τους παίκτες για να πάει σε τέτοιου είδους παιχνίδι απαλλαγμένο πλέον από το… άγχος.

Βέβαια, κάτι τέτοιο ίσως αποδειχτεί… βούτυρο στο ψωμί των Κροατών στην κόντρα επίθεση, την στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα λείψουν από την άμυνα των Αφρικανών οι Αγκέρντ, Σαίς και Μαζράουι. Οι ¾ βασικούς της άμυνας, που ήταν μέχρι στιγμής το δυνατό της σημείο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και το over σωστά προσφέρεται ως φαβορί σήμερα σε απόδοση κοντά στο 1.80. Είναι και η φύση της αναμέτρησης τέτοια (συνήθως στους μικρούς τελικούς βλέπουμε γκολ και θέαμα) που προδικάζει ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι.

Πάνω σ’ αυτήν τη λογική, θα επιλέξω το over8.5 τελικές στην εστία σε απόδοση 3.00.

Betmarket Επιλογές:

Mονό

  • 17/12 – 21:00 – Κροατία – Μαρόκο: over8.5 τελικές στο τέρμα (3.00)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα