Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Αουτσάιντερ διπλό του 7,50 στο Κόνφερενς Λιγκ

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Αουτσάιντερ διπλό του 7,50 στο Κόνφερενς Λιγκ

Με Europa League και Conference League συνεχίζεται η Ευρωπαϊκή βδομάδα, με το Betmarket.gr να ρισκάρει με υψηλά σημεία.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τρίτη αγωνιστική λοιπόν για τους ομίλους του Γιουρόπα και του Κόνφερενς Λιγκ, όπου υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά. Κρίσιμη αγωνιστική, η λεγόμενη διπλή αγωνιστική, αφού την ομάδα που αντιμετωπίζουν σήμερα, θα την αντιμετωπίσουν και την 4η αγωνιστική.

Europa League – Χωρίς τον Φίσερ στον πάγκο

Ταξίδι στη Σουηδία και μάλιστα στο Μάλμε κάνει η Ουνιόν Βερολίνου, όπου θα τα παίξει όλα για όλα, έχοντας μέχρι στιγμής δύο ισάριθμες ήττες στα παιχνίδια που έχει δώσει. Πολύ κακή συγκομιδή και ασφαλώς βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο προπονητής της κόλλησε κόβιντ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για να την καθοδηγήσει. Η Μάλμε στην έδρα της δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Δίνει ρυθμό και παίζει με μεγάλο πάθος. Βάσει εικόνας των τελευταίων παιχνιδιών της Ουνιόν, ο άσος άνω του 4,00 είναι λιγάκι τσιμπημένος και μπορεί να παιχτεί.

Η δεύτερη γερμανική ομάδα που παίζει στου ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, καθώς έχει κάνει το 2 στα 2 και είναι έτοιμη για το 3 στα 3, κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης. Ο λόγος για την Φράιμπουργκ, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Φυσιολογικό λοιπόν να δίνεται σε χαμηλές αποδόσεις απέναντι στη Ναντ, πιο χαμηλές βέβαια από όσο πρέπει. Αυτό μας οδηγεί στο νο μπετ. Παιχνίδι λοιπόν που «βλέπω» άσο, όμως στοιχηματικά δεν έχει νόημα να κυνηγήσουμε το οτιδήποτε.

Κουβέντα μπορεί να γίνει για τον άσο της Στουρμ Γκρατς πάντως, με την ομάδα να δείχνει σε τρομερή κατάσταση, αμυντικά σταθερή και επιθετικά ικανή να σκοράρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα θα ψάξει απαντήσει η Στουρμ μετά τον διασυρμό της την προηγούμενη αγωνιστική και απέναντι στη Λάτσιο μπορεί να βρει απαντήσεις, μια Λάτσιο εντελώς αλλοπρόσαλλη. Ο άσος στο 4,75 έχει μια σχετική αξία και λέω σχετική, αφού στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν ξέρεις… τι σου ξημερώνει.

Conference League – Με το μυαλό στο Γκλάντμπαχ

Αρκετά ενδιαφέρον το παιχνίδι της Κολωνίας με την Παρτιζάν σήμερα. Η Κολωνία μέχρι στιγμής παίρνει άριστα όσον αφορά τη διαχείριση 2 διοργανώσεων. Περίμενα να «κλατάρει», όμως ο κόουτς Μπάουμγκαρτ έχει χωρίσει το ρόστερ και το αξιοποιεί στο 150%, όπως ο ίδιος τόνισε παίζουν όλοι πάνω από τις δυνατότητες τους. Όσο και να της «πηγαίνει» καλά όλο αυτό της Κολωνίας, δεν παύει να υπάρχει η κόπωση και συν τοις άλλης την Κυριακή έχει το μεγάλο ντέρμπι μπροστά της απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Από την στιγμή που η Σλοβάκο κατάφερε να σταθεί μέσα στην Κολωνία, τότε μπορεί και η Παρτιζάν, που είναι πολύ πιο ποιοτική και δυνατή ομάδα. Θα κλειστεί η Παρτιζάν, αναζητώντας τις αντεπιθέσεις, κάτι που δεν θα αρέσει στην Κολωνία. Το διπλό στο 7,50 αξίζει μια προσπάθεια.

Τέλος, στο παιχνίδι της Αούστρια στην Ισπανία απέναντι στη Βιγιαρεάλ μένω εντελώς αμέτοχος, αφού η διαφορά κλάσης είναι προφανής, με την Αούστρια στα μάτια μου να μην έχει καλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα, αφού βρίσκεται και σε κακή αγωνιστική κατάσταση.


Betmarket Επιλογές:

Μονό:

  • UCL – 06/10 – 22:00 – Κολωνία – Παρτιζάν : 2ft (7,50)
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα