Προγνωστικά Μπάσκετ: Στοιχηματική αξία στο Αρμάνι - Βίρτους

Προγνωστικά Μπάσκετ: Στοιχηματική αξία στο Αρμάνι - Βίρτους

Το Betmarket.gr αναλύει το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας, έχοντας εντοπίσει μία ευκαιρία από τον ημιτελικό του ιταλικού Supercoppa!

Αρκετή δράση και σήμερα και δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε κυρίως, το ένα στην Ισπανία για τη Liga Endesa και το δεύτερο στην Ιταλία για το Supercoppa.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Ημιτελικός ντέρμπι στα χαρτιά

Ξεκινάμε από το βραδινό παιχνίδι και τον δεύτερο ημιτελικό της Ιταλίας, όπου συναντάμε το ντέρμπι της Αρμάνι Μιλάνο με τη Βίρτους Μπολόνια. Οι δύο ευρωλιγκάτες ομάδες της Ιταλίας τίθενται αντιμέτωπες για τον πρώτο τίτλο της σεζόν με φόντο τον τελικό, όμως οι απουσίες της δεύτερης κάνουν το παιχνίδι πολύ μονόπλευρο.

Μετά τους Σενγκέλια και Άμπας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν υπολογίζει ούτε σε Τεόντοσιτς, Χάκετ και Ζαϊτέ, κάνοντας έτσι το δικό του rotation πολύ περιορισμένο. Προσοχή, μιλάμε για πέντε παίκτες του βασικού rotation, πέντε από τους καλύτερους που έχει στη διάθεσή του ο Ιταλός κόουτς.

Από την άλλη πλευρά η Αρμάνι βρίσκει σταδιακά τρόπο να εντάξει τα αποκτήματά της. Ήδη από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» παρακολουθήσαμε τόσο τους διεθνείς, όσο και τις μεταγραφές της στο παρκέ. Ο Ντέιβις αποδεικνύει πως μπορεί να γίνει ο διάδοχος του Χάινς, αφήνοντάς τον σε δεύτερο ρόλο, ενώ ο Μήτρου-Λονγκ θέλει να κάνει το δικό του ξεπέταγμα, μαζί με τον Χολ μετά τη φυγή του Τσάτσο Ροντρίγκεθ.

Οι Μιλανέζοι ναι μεν έχουν νέα πρόσωπα, όμως το πλάνο του Μεσίνα και η φιλοσοφία του είναι εδώ, με αρκετά από τα στελέχη της περσινής σεζόν να μπορούν να εγγυηθούν σταθερότητα. Εν τη απουσία του Χάκετ, μέσα σε όλα τα προβλήματά της, η Βίρτους χάνει τον καλύτερο αμυντικό της στην πρώτη γραμμή, στην πίεση πάνω στην μπάλα και αν συνυπολογιστεί η απώλεια του Ζαϊτέ, ενός πολύ καλού rim protector, τότε η πλάστιγγα γέρνει κατά πολύ για τους γκαρντ της Αρμάνι να βρουν πεδίο δράσης.

Ο Μπίλι Μπάρον για παράδειγμα χωρίς κάποιον να μπορεί να τον κυνηγήσει «σκιά» πίσω από τα σκριν μακριά από την μπάλα, έχει και τις κατοχές αλλά και την ελευθερία από τον Μεσίνα για να σουτάρει. Από εκεί και πέρα δε βλέπω πως ο Μεσίνα, ο κόουτς που ανήκει στην ελίτ όσον αφορά το διάβασμα που κάνουν οι ομάδες του στο παρκέ και το πώς χτυπούν τα miss match, δε θα χτυπήσει σε παίκτες όπως ο Μπελινέλι για όση ώρα βρεθεί στο παρκέ. Οι απώλειες στην πρώτη γραμμή μπορεί να του δώσουν πολύ περισσότερο χρόνο από όσο ο ίδιος αντέχει αμυντικά, κόντρα στους πυραυλοκίνητους γκαρντ της Αρμάνι και ο Παγιόλα δεν μπορεί να αγωνιστεί για τρεις, όσο καλή σεζόν και αν έκανε πέρσι.

Οι στοιχηματικές έχουν αντιληφθεί πως η Αρμάνι είναι απόλυτο φαβορί, αλλά το line στο handicap είναι πολύ χαμηλά κατά τη δική μου γνώμη. Οι παίκτες του Μεσίνα αν πατήσουν το πόδι στο γκάζι είναι ικανοί να φτάσουν ένα παιχνίδι 90+ πόντων και να ξεμακρύνουν πολύ από την αντίπαλό τους, επιβεβαιώνοντας το handicap του -9.5, το οποίο πληρώνει 2.37 στη Stoiximan.gr.

Δύσκολη έξοδος για τη Ρεάλ κόντρα στον Γκασόλ

Το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει αφορά τη Liga Endesa και έχει ειδική σημασία για τον Μαρκ Γκασόλ, που επιστρέφει μετά από 14 χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Ο Γκασόλ μάλιστα βρήκε τρόπο να αγωνίζεται ενώ είναι ταυτόχρονα πρόεδρος της ομάδας, αφού την οδήγησε στην πρώτη κατηγορία από την περσινή σεζόν.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης περίεργη η πρεμιέρα, αφού έχασε τον Ρούντι στον τελικό του Super Cup, δεν έχει τον Χάνγκα και γενικότερα υπάρχει μία συσσωρευμένη πίεση μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο EuroBasket. Στην Τζιρόνα περιμένουν πώς και πώς το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους, με τα διαρκείας να κάνουν φτερά από το καλοκαίρι. Και λίγο οι απουσίες της Ρεάλ, λίγο η έλλειψη δημιουργίας αυτήν τη στιγμή, μπορεί να τη φέρουν να παίζει ένα κλειστό ματς, πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουν αυτήν τη στιγμή στις εταιρίες.

Το +11.5 στο 1.92 του Pamestoixima.gr, της Τζιρόνα του πολύπειρου Αΐτο Ρενέσες, με παίκτες όπως ο (αδρανής το τελευταίο διάστημα) Γκαρίνο, ο Κάμερον Τέιλορ, ο Πρκάτσιν, ακόμα και των παλιοσειρών όπως ο Γκασόλ και ο Κολόμ, μπορεί να επιβεβαιωθεί, αν καταφέρουν να χαμηλώσουν το τέμπο, απέναντι σε μία Ρεάλ με κόπο από συνεχόμενα ταξίδια και απουσίες.

Betmarket Επιλογές Μπάσκετ

Μονά

28/09 – 21:45 – Supercoppa Ιταλία – Αρμάνι Μιλάνο - Βίρτους Μπολόνια: Αρμάνι -9.5 (2.37) στην Stoiximan.gr

28/09 – 22:00 – Liga Endesa – Τζιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Τζιρόνα +11.5 (1.92) στο Pamestoixima.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα