Το σημείο της Τρίτης: Βραζιλιάνικος άσος στο 1.82

Το σημείο της Τρίτης: Βραζιλιάνικος άσος στο 1.82

Από την εμβόλιμη αγωνιστική της Βραζιλίας προκύπτει το σημερινό σημείο της ημέρας στο Betmarket.gr!

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

Οι ειδήσεις της Ημέρας

1. To Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με την τρίτη φάση, στην οποία ρίχνονται στην μάχη οι ομάδες της Superleague 2. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ηρακλής – Νίκη Βόλου, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο στην Superleague. Στο Betmarket.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλες τις σημερινές αναμετρήσεις.

2. Εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία, εκεί όπου πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της σεζόν (σχεδόν 10 αγωνιστικές πριν το τέλος) και ο Κων/νος Διακαναστάσης έχει ξεχωρίσει 3 σημεία υψηλών αποδόσεων.

3. Με σημαντικές απουσίες λόγων διεθνών κλήσεων και τιμωριών Παλμέιρας & Φλαμένγκο.

4. Από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της ημέρας στο μπάσκετ το Ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια (ημιτελικός Supercoppa), με τον Δημήτρη Οικονόμου να βρίσκει αξία σε απόδοση 2.37.

5. Στο τουρνουά της Πάρμα παίρνει μέρος η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζοντας την Ρους από την Ολλανδία.

Η επιλογή της Τετάρτης

Η εμβόλιμη αγωνιστική του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες του στοιχήματος στο σημερινό κουπόνι, σύμφωνα και με τους τζίρους της Betfair.

Από εκεί προκύπτει και η επιλογή της ημέρας και πιο συγκεκριμένα από τον αγώνα της Ιντερνασιονάλ με την Μπραγκαντίνο.

Η ποιοτική διαφορά των δύο συλλόγων αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, με την ομάδα του Μενέζες να φιγουράρει στην 2η θέση και την αντίπαλό της στην 13η με 15 πόντους διαφορά.

Από δυνατό σερί προέρχεται η Ιντερνασιονάλ (5-1-0), την στιγμή που διαθέτει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην κατηγορία (8-4-1). Σε αντίθεση με την Μπραγκαντίνο που φέτος απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και αγνοεί τη γεύση της νίκης τις 7 τελευταίες αγωνιστικές (0-4-3), ενώ μακριά από τη «βάση» της συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα (2-5-6).

Στους 8 βαθμούς η απόσταση της γηπεδούχου από την κορυφή, αλλά με βάση τη δύσκολη αποστολή της πρωτοπόρου Παλμέιρας στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, μπορεί να ελπίζει πως αυτήν σήμερα θα μειωθεί. Στο 1.82 της Novibet η υψηλότερη τιμή του άσου μέσω του TopOdds.

29/9 - 03:45 - Ιντερνασιονάλ - Μπραγκαντίνο: 1 @1.82

Τι είναι το TopOdds;

Με το νέο εργαλείο του BetMarket.gr TopOdds (κλικ εδώ) μπορείτε να κάνετε σύγκριση αποδόσεων σε όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, σε ζωντανό χρόνο! Επιλέξτε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε και δείτε ποια εταιρία σας δίνει την καλύτερη απόδοση συνδυαστικά για το στοίχημά σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα