Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Το καλύτερο σημείο της Τετάρτης

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Το καλύτερο σημείο της Τετάρτης

Το καλύτερο σημείο της Τρίτης από το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ και την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr.

Στο χθεσινό σημείο της ημέρας, η Τσέλσι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κάπως έτσι δεν επιβεβαιώθηκε το GG που είχε προταθεί στην στήλη μας.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Παρακάτω ακολουθούν οι σημαντικότερες ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζεις πριν ποντάρεις αλλά και το σημείο της ημέρας.

ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

1.Τρομερό σερί για την Μπάγερν Μονάχου! Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν αήττητο σερί 28 αναμετρήσεων (25-3-0) στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τελευταία τους ήττα καταγράφεται τον Σεπτέμβριο του 2017 από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0. Παράλληλα, η Ίντερ δεν θα έχει στην διάθεση της τον κομβικό επιθετικό Λουκάκου.

2.Χωρίς τον βασικό της στόπερ η Ατλέτικο Μαδρίτης! Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να καλούνται να παραταχθούν χωρίς τις υπηρεσίες του βασικού τους στόπερ Σάβιτς. Ταυτόχρονα εξαιρετικά αμφίβολος δίνεται και ο εξαιρετικός γκολκίπερ Όμπλακ.

3.Αρνητική παράδοση για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας επί Γερμανικού εδάφους! Στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Άιντραχτ Φρανκφούρτης τίθεται αντιμέτωπη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρνητική παράδοση επί Γερμανικού εδάφους, καθώς μετράνε 13/14 ήττες.

4.Σε εξαιρετική κατάσταση ο Τόμας Χόρι της Βικτόρια Πλζεν! Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων Τόμας Χόρι να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού έχει συμμετοχή σε 4 γκολ (2 τέρματα, 2 άσιστ) της ομάδας του σε έξι εμφανίσεις στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Η σημερινή επιλογή της ημέρας έρχεται εκ νέου από το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι το Over 7,5 σουτ στην εστία στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο σε απόδοση 1,85.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλες τις φετινές της αναμετρήσεις (4 στον αριθμό) έχει πραγματοποιήσει πάνω από 4,5 σουτ στην εστία, ενώ στα δύο τελευταία χρονικά παιχνίδια της επιβεβαίωσε και το Over 6,5.

Αντίστοιχα, η Πόρτο δημιουργεί ευκαιρίες με το.. τσουβάλι, δεν είναι τυχαίο πως στα τρία πιο πρόσφατα ματς της έχει συνολικά 19 σουτ στην εστία.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω στις ειδήσεις η απουσία του Σάβιτς είναι κομβική για το αμυντικό τρανζίσιον των γηπεδούχων και εκτιμούμε ότι θα δούμε μία αναμέτρηση με  πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ειδικά αν επιβεβαιωθεί και η απουσία του Ομπλακ στην Ατλέτιko, μπορεί να μπερδέψει ακόμη περισσότερο την ανασταλτική συμπεριφορά των Ισπανών.


Betmarket Επιλογή της Ημέρας:

UCL - 7/9 - 22:00 - Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο - Over 7,5 τελικές στην εστία (1,85)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα