Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Μία δυάδα και δύο μονά στην ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Μία δυάδα και δύο μονά στην ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής

2 + 2 επιλογές από το Champions League της Τετάρτης από το Betmarket.gr !

Σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, σήμερα δεν υπάρχει το τόσο «καλό» στοιχηματικό παιχνίδι. Δηλαδή να υπάρχει ταυτόχρονα έδαφος να ποντάρεις τη μία, αλλά και να κοντράρεις την άλλη. Ισως εκείνο που αγγίζει περισσότερο την παραπάνω προσέγγιση είναι το Νάπολι-Λίβερπουλ. Κυρίως βάσει της κατάστασης των ομάδων, καθώς η ομάδα του Κλοπ παρουσιάζει ένα μέτριο πρόσωπο. Βέβαια η Λίβερπουλ, δεν έχει τόσα κενά στο ρόστερ. Μοιάζει περισσότερο παροδική η κατάσταση των Reds και σαφώς πιο αυξημένη η πιθανότητα να γυρίσει το κλίμα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για να βρείτε τις νόμιμες νομικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και γνωστά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα αλλού.

Στοιχηματικά, υπολογίζοντας και το σταθερά καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει μέχρι στιγμής η Νάπολι αλλά και τον φανταστικό Κβαρατσέλια, το ασιατικό πάνω από 3 που ξεπερνά τις 2 μονάδες μου κάνει. Βάζω στα θετικά πως η Λίβερπουλ έρχεται από 0-0 με την Έβερτον, καθώς σπανίζει η περίπτωση να μείνει δύο σερί ματς τόσο χαμηλά.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΡΣΕΪΓ

Δεύτερο ματς που μπορώ να συζητήσω το αουτσάιντερ είναι το Τότεναμ-Μαρσέιγ. Κυρίως γιατί ο Τούντορ έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια καλή εκδοχή της Μαρσέιγ και μάλιστα σε σύντομο χρόνο από τη στιγμή που ανέλαβε. Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο θα ήθελα πρώτα να δω και μια πειστική εμφάνιση της νέας Μαρσέιγ κόντρα σε δυνατό αντίπαλο και μετά να μιλήσω για ποντάρισμα πάνω της. Ο μόνος λόγος που τη βάζω από τώρα στην κουβέντα είναι γιατί το διπλό φτάνει μέχρι και τις 6 μονάδες. Κάπου εκεί νομίζω πως είναι υπερβολικό το σετ, για μια Τότεναμ που ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο να «καθαρίζει» παιχνίδια.

Κάνει και δέχεται, βέβαια, η ομάδα του Κόντε και αυτός είναι ο λόγος που συζητάω σοβαρά και το ενδεχόμενο να δούμε παιχνίδι με πολλές τελικές. Η Τότεναμ έφαγε 3 τελικές στο τέρμα από τη Φούλαμ και 4 από τη Γουέστ Χαμ στα δύο τελευταία. Και τώρα έχουμε στο 3,55 να κάνει πάνω από 4,5 η Μαρσέιγ, που με Κλάους και Ταβάρες έχει δύο πολύ δυνατά άκρα για να «χτυπήσει» τους Λονδρέζους. Ακόμα ψηλότερα, στο 3.90 να σκοράρει 2 φορές η Γαλλίδα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΟΡΤΟ

Όπως επίσης περιμένω να χτυπήσει η Πόρτο την Ατλέτικο. Έχει την εμπειρία της διοργάνωσης η ομάδα του Κονσεϊσάο και η φετινή εκδοχή της Ατλέτι δεν πείθει ανασταλτικά όσο οι προηγούμενες.

Η Σοσιεδάδ και η Βαλένθια της έκαναν από 12 τελικές, ενώ στο πιο δύσκολο φετινό κόντρα στη Βιγιαρεάλ έφαγε 19! Αν επιβεβαιωθείτε η απουσία του αμφίβολου για την ώρα που κίπερ Ομπλακ, περιμένω ακόμη πιο… φουρτουνιασμένη την ανασταλτική συμπεριφορά, με βλέψεις μέχρι και το διπλό στις 4.30. Και βάσει παράδοσης κάπου παραείναι χαμηλός ο άσος, για μια ομάδα που έχει 2 χρόνια να κερδίσει στην έδρα της σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Ατλέτικο βγάζει σταθερά τουλάχιστον 5 τελικές στο στόχο στα φετινά παιχνίδια, έχοντας ανέβει στις 7 στα δύο πιο πρόσφατα. Το Line είναι μόλις στις 7,5 και πιστεύω πως όχι απλά μπορεί να καλυφθεί, αλλά υπάρχει περιθώριο για παιχνίδι σε υψηλότερη τιμή. Μου κάνει, σαφώς, και το 2.20 στο over 2,5 της αναμέτρησης.

Επιλογές Betmarket :

Δυάδα

CHL–22:00 – Νάπολι-Λιβερπουλ Over 3 (2.20) 

CHL –22:00 – Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο Over 2,5 (2.20)

Δυάδα απόδοσης 4,84

Μονά

CHL–22:00 – Τότεναμ-Μαρσέιγ Μαρσέιγ πάνω από 1,5 γκολ (3,90)

CHL –22:00 – Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο Over 9,5 σουτ στο τέρμα (3.55)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα