Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα του ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα του ντέρμπι

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το ντέρμπι των αιωνίων που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Σλάβκο Βίντσιτς.

Ο elite διαιτητής του περσινού τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης (0-2) ορίστηκε για το μεγάλο ματς της αγωνιστικής.

 Ο Σλοβένος διαιτητής θα διευθύνει για δεύτερη φορά φέτος αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (0-0), ενώ είχε διευθύνει και το προ διετίας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόκειται για το δεύτερο «αιώνιο» ντέρμπι που θα διευθύνει ο 45χρονος διαιτητής, ξανά μάλιστα στο Καραϊσκάκη, καθώς είχε βρεθεί και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 στις 3/10/21.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κόβατσιτς Αντράζ και Κλάντσνικ Τόμαζ, 4ος θα είναι ο Φωτιάς, ενώ στο VAR το δίδυμο Μπόροσακ Άλεν και Παπαδόπουλος Ιωάννης. Παρατηρητής του ντέρμπι «αιωνίων» θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά.

Πότε και τι ώρα παίζουν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:
Το μεγάλο παιχνίδι θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 20:30 στον Πειραιά.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το κανάλι
Την σπουδαία αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσα από τις συχνότητες της Cosmote Sports 1 HD.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα