Ευρωπαϊκό στίβου: Στον ημιτελικό των 100 μέτρων με πρωτιά η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

Ευρωπαϊκό στίβου: Στον ημιτελικό των 100 μέτρων με πρωτιά η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου τερμάτισε πρώτη στην προκριματική της σειρά με επίδοση 11.21 στο ευρωπαϊκό στίβου της Ρώμης και εξασφάλισε την πρόκριση στον ημιτελικό των 100 μέτρων με την τρίτη καλύτερη επίδοση, ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Στην 2η προκριματική σειρά συμμετείχε η Δήμητρα Τσουκαλά κατετάγει 5η και είχε συνολικά τον 15ο καλύτερο χρόνο με 11.48, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκρισή της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το στάδιο είναι πάρα πολύ γρήγορο, βέβαια ένιωθα κι εγώ πάρα πολύ καλά. Οι προηγούμενες κούρσες ήταν μέτριες σχετικά. Σε κάθε αγώνα έτρεχα 100 μ. και 200 μ. και μου βγήκε η κούραση. Όμως αυτό που είχε σημασία ήταν να είμαστε καλά στον μεγάλο αγώνα. Και είμαι εδώ με στόχο να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Αύριο στον ημιτελικό θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένη και να μην κάνω λάθη. Σήμερα έκανα κάποια λάθη στην εκκίνηση που δε θέλω να επαναλάβω», είπε ο Εμμανουηλίδου και πρόσθεσε:

«Η πρόκριση στον τελικό είναι ένα όνειρο για εμένα. Είναι ένας δύσκολος στόχος, τον οποίος θα κυνηγήσω”, είπε η νεαρή, που πέρασε στον αυριανό ημιτελικό με τον τρίτο χρόνο.

Πολύ κοντά σε πρόκριση στον ημιτελικό βρέθηκε και η Δήμητρα Τσουκαλά:

«Για άλλη μία φορά για μία θέση εκτός. Αισθανόμουν πολύ καλά μέσα στην κούρσα και πίστευα πως θα γράψει κοντά στο 11.40. Δυστυχώς δε βγήκε. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθώ για το καλύτερα. Ήταν μια καλή εμπειρία. Πλέον σκέφτομαι την παρουσία μου στη σκυτάλη, όπου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα