Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: Όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών

Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό: Όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως η απόφαση της Ομοσπονδίας -αυτή τη στιγμή- είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη -στις 18 Μαΐου- να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στο Πανθεσσαλικό!

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Τάκης Μπαλτάκος, μετά το τέλος της σύσκεψης με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε, την άποψη ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμο μέσα σε δύο μήνες.

Ο κ. Μπαλτάκος υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να μη δέχονται να παίξουν στο ΟΑΚΑ. Όπως ο ίδιος ανέφερε, “… η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο”.

Τα όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος:

“Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο κύριος Μπαλτάκος.

Αναφορικά με το ΟΑΚΑ, απάντησε: «Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό”.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα