Θετικός ο ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Θετικός ο ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΟΟλυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (18/2) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα, με τις πληροφορίες από Θεσσαλονίκη να λένε ότι συμφωνούν και στον δικέφαλο του βορρά.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι την Πέμπτη (15/2), τρεις μέρες δηλαδή πριν το ντέρμπι της Τούμπας, θα υποδεχθούν τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League και ζήτησαν την αναβολή του αγώνα με τους Ασπρόμαυρους, οι οποίοι συμφωνούν με αυτό.

Στον ΠΑΟΚ, έπειτα από συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι θετικοί στο να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αφού έτσι θα χαλαρώσει και γι’ αυτούς το πρόγραμμα, έχοντας να παίξουν δύο φορές με τον Παναθηναϊκό μέσα σε μία εβδομάδα. Σήμερα (14/2) στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και την επόμενη Τετάρτη τη ρεβάνς (21/2).

Από εκεί και πέρα, για να εγκριθεί το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του ματς της Τούμπας θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά τουλάχιστον δέκα ομάδες στη συνεδρίαση της Λίγκας την Πέμπτη (15/2).

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα