Παναθηναϊκός: Οι 7 εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με τους Τούρκους

Παναθηναϊκός: Οι 7 εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με τους Τούρκους

Το τουρκικό μέσο "yenisafak" αποκάλυψε τη μεταγραφική λίστα του Φατίχ Τερίμ. Αυτοί είναι οι επτά παίκτες που θέλει στον Παναθηναϊκό ο 70χρονος τεχνικός.

Ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, Live από το SPORT24), με τα τουρκικά μέσα να ασχολούνται με το πρώτο ματς του 70χρονου τεχνικού.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, συζητούν και τις μεταγραφικές κινήσεις που αναμένεται να κάνει ο Τούρκος τεχνικός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "yenisafak", ο Τερίμ έχει επτά "εκλεκτούς" στη λίστα του.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα είναι ήδη γνωστό ότι απασχολεί τους πράσινους, ενώ ο Ολιμπίου Μορουτάν της Ανκαραγκιουτσού έχει επίσης, συνδεθεί με την ομάδα μετά τον ερχομό του Τούρκου προπονητή.

Στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται επίσης, ο Γκέντσον Φερνάντες, τον οποίο ο Τερίμ ήθελε απ' όταν ήταν στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ. Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Μεταξύ των ονομάτων που πρωταγωνιστούν στη φερόμενη λίστα του Τερίμ είναι κι ο αμυντικός της Μονπελιέ, Κρίστοφερ Ζουλιέν. Ο 30χρονος μετακόμισε στην αρχή της σεζόν από τη Σέλτικ στη Μονπελιέ.

Ο Ανχελίνιο είναι ένα από τα ονόματα "έκπληξη", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Ο Ισπανός αριστερός επιθετικός μπακ θα αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και θα αγωνιστεί δανεικός σε άλλη ομάδα αν το επιτρέψει η Λειψία.

Ο Τερίμ θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού κι ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού είναι σίγουρα το πιο ηχηρό όνομα στη λίστα που φέρουν στη δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ. Ο 27χρονος Τούρκος στόπερ, με καριέρα σε επίπεδο Bundesliga (Φράιμπουργκ) και Premier League (Λέστερ), αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ατλέτικο ως ελεύθερος κι έχει αγωνιστεί σε μόλις οκτώ παιχνίδια.

Ο τελευταίος υποψήφιος είναι ο Βραζιλιάνος Φερνάντο Ρέγες, που έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη την 1η Ιανουαρίου. Ο 36χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στους Ανδαλουσιανούς 4,5 χρόνια.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα