Τι θα γίνει με το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βίντεο από τη στιγμή που σκάει η κροτίδα

Τι θα γίνει με το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βίντεο από τη στιγμή που σκάει η κροτίδα

Άδοξα τελείωσε το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

 Το επεισοδιακό ντέρμπι των «αιωνίων», στο οποίο είχαν σκοράρει και οι δύο ομάδες, με το σκορ να βρίσκεται στο 1 – 1, θα κριθεί πλέον στα δικαστήρια.

Την οριστική διακοπή του αγώνα αποφάσισε ο Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, έπειτα από την απόφαση του «τριφυλλιού» να μην επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς ο γιατρός του αγώνα - όπως υποστηρίζει το τριφύλλι - δεν ήταν σε θέση να κρίνει αν ο Χουάνκαρ μπορεί να αγωνιστεί.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι πλέον θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα ληφθούν υπόψη το φύλλο αγώνα, και τα λεγόμενα του γιατρού και του διαιτητή.

Η επίμαχη στιγμή με την κροτίδα
Όλα ξεκίνησαν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του παίκτη του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά, όταν στην αντίπαλη εστία έκανε προθέρμανση ο Χουάνκαρ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός μπακ βρέθηκε στο έδαφος και μετά από πεντάλεπτη διακοπή αποφασίστηκε οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με προτροπή του Μαρέσκα, μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, καθώς υποστήριζε πως δεν αισθάνεται καλά.
 
«Μύλος» με τον γιατρό του αγώνα
Στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακό όσο και του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο γιατρός του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι καταγγέλουν ότι ο γιατρός του ντέρμπι, ενώ αρχικά είπε ότι ο Χουάνκαρ έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, τελικά τα γύρισε πως η κλινική εικόνα του Ισπανού δεν εμπνέει ανησυχίας.

 
Από την άλλη στις δηλώσεις του μετά το ματς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως οι ισχυρισμοί του Παναθηναϊκού είναι «παραμύθια που έχουμε να δούμε καιρό».

«Αντί να πάμε 10 βήματα μπροστά πάμε 10 βήματα πίσω. Αυτά τα γεγονότα πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρό μας. Εάν ήμουν στη θέση του προέδρου του Παναθηναϊκού θα έλεγα να συνεχιστεί το παιχνίδι και να κριθεί στο γήπεδο» είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα