Τι θα κάνει ο Χάρης Δούκας με το γήπεδο του ΠΑΟ - Συνάντηση με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Τι θα κάνει ο Χάρης Δούκας με το γήπεδο του ΠΑΟ - Συνάντηση με ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Θετικά διακείμενος για να ολοκληρωθεί το έργο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό είναι ο Χάρης Δούκας, σύμφωνα με συνεργάτες του, οι οποίοι μίλησαν σχετικά στην εφημερίδα Live Sport.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι συνεργάτες του νέου δημάρχου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας τάσσεται υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής των γηπεδικών εγκαταστάσεων που έχουν δρομολογηθεί. Δεν έχει καμία πρόθεση να παρεμποδίσει το έργο, αλλά αντίθετα θα επιχειρήσει να το προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς.

Εξάλλου, οι συνεργάτες του Δούκα τόνισαν πως αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία πάρκου έκτασης 200 στρεμμάτων στον Ελαιώνα.

Παράλληλα, στην ευθύνη του δήμου βρίσκονται και τα συνοδά έργα, πέρα από την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων που έχουν ήδη βρεθεί οι ανάδοχοι. Στόχος του νέου δημάρχου είναι να μην καθυστερήσουν τα συνοδά έργα, μιας και το χρονοδιάγραμμα είναι σφιχτό για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Το επιτελείο του Δούκα θα ενημερωθεί τις επόμενες μέρες από την ομάδα του Κώστα Μπακογιάννη για όλα όσα αφορούν στη Διπλή Ανάπλαση και στη συνέχεια θα προγραμματιστούν συναντήσεις τόσο με την ΠΑΕ, όσο και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για να γνωριστούν και να συντονιστούν το συντομότερο δυνατό τις επόμενες κινήσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα