Συγκινεί o Νίκος Γκάλης στο αντίοστον Γιάννη Ιωαννίδη: Έφυγε ένας μεγάλος μου αδελφός

Συγκινεί o Νίκος Γκάλης στο αντίοστον Γιάννη Ιωαννίδη: Έφυγε ένας μεγάλος μου αδελφός

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών και το ελληνικό μπάσκετ θρηνό ένα μεγάλο του αστέρι. Μέσα από τα social media, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Νίκος Γκάλης θέλησε να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για αυτό το φευγιό του αείμνηστου «ξανθού».

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Γκάλης επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα από τα παλιά όπου ο ίδιος και ο Γιάννης Ιωαννίδης πόζαραν στον φωτογραφικό φακό μέσα από το μπασκετικό παρκέ.

«Έφυγε ο Γιάννης… Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας Νικητής. Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης. Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός».

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας Πρωταθλητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό ταξίδι φίλε μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάλης στην ανάρτηση του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα