Παναθηναϊκός: Η πιο βελτιωμένη ομάδα της Ευρώπης σύμφωνα με τη Euroleague

Παναθηναϊκός: Η πιο βελτιωμένη ομάδα της Ευρώπης σύμφωνα με τη Euroleague

Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δούλεψε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στη μεταγραφική περίοδο αφού άλλαξε όλο το ρόστερ και μαζί άλλαξε και προπονητή, με τη Euroleague να τον χαρακτηρίζει ως την πιο βελτιωμένη ομάδα της διοργάνωσης σε σχετικό κομμάτι στην ιστοσελίδα της, με τους πάντες να περιμένουν να δουν τι θα παρουσιάσει ο Εργκίν Αταμάν στο παρκέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με την πρόσληψη του Τούρκου προπονητή που κατέκτησε δύο φορές τη Euroleague με την Αναντολού Εφές και συνέχισαν με πολλές μεταγραφές, οι περισσότερες εκ των οποίων προκάλεσαν ντόρο. Λογικό είναι, επομένως, να περιμένουν όλοι να δουν πού θα οδηγήσει αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται, ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

Αυτό, φυσικά, θα φανεί στο παρκέ, αλλά σε θεωρητικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός είναι η πιο βελτιωμένη ευρωπαϊκή ομάδα, με τη Euroleague να τον βάζει στο Νο1 του αντίστοιχου top-5, αναφέροντας τα εξής σε σχετικό κομμάτι στην ιστοσελίδα της…

«Ρίξτε μια ματιά στα social media και θα δείτε πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι όχι μόνο έκλεψαν τον Κώστα Σλούκα από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους, Ολυμπιακό, αλλά έφεραν και τον κόουτς Αταμάν και ανέτρεψαν εντελώς την άποψη του κόσμου για το ρόστερ τους με 11 νέες μεταγραφές.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα πάει το πείραμα, συμπεριλαμβανομένου του γράφοντος, αλλά έχοντας στο ρόστερ παίκτες όπως οι Σλούκας, Βιλντόζα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ, οι Πράσινοι σίγουρα αξίζουν την προσοχή όλων. Τώρα, ο κόουτς Αταμάν πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τα… μαγικά του με αυτή την ομάδα παικτών».

Σε ό,τι αφορά τις άλλες τέσσερις ομάδες που επιλέχθηκαν για το top-5 των πιο βελτιωμένων, είναι οι Ερυθρός Αστέρας, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα