Οργή Κούγια για δημοσιογραφικά σκουπίδια και τις αναφορές περί δήλωσης παράστασης της ΑΕΚ

Οργή Κούγια για δημοσιογραφικά σκουπίδια και τις αναφορές περί δήλωσης παράστασης της ΑΕΚ

Τη σφοδρή αντίδραση του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια προκάλεσαν οι δημοσιογραφικές αναφορές σχετικά με τη δήλωση παράστασης της ΑΕΚ προς υποστήριξη κατηγορίας για την φονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία σκοτώθηκε ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξη Κούγιας έχει αναλάβει την υποστήριξη ενός εκ των Ελλήνων συλληφθέντων, οπαδών του Παναθηναϊκού.

«Κάποια δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν, γιατί δήθεν έγινε δεκτή η παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ για όλα τα κακουργήματα, για τα οποία κατηγορούνται οι 105 προσωρινά κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο εντολέας μου Ι.Τ.», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει:

«Η διαδοθείσα είδηση είναι εντελώς ψευδής και τις επόμενες ημέρες τόσο αυτά τα σκουπίδια, όσο και αυτοί που από το περιβάλλον της τους έπεισαν να διαδώσουν αυτή την ψευδή είδηση, θα καταπιούν τη γλώσσα τους από την επίσημη απάντηση της Δικαιοσύνης. Βεβαίως καμία σημασία δεν έχει γι’ αυτούς το τι θα πει η Δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για σκουπίδια χωρίς κανένα σύστημα αξιών και αίσθηση ντροπής».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα