ΑΕΚ: Σύμφωνη με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

ΑΕΚ: Σύμφωνη με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε με την προσωπική παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη (16.08) στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στο ποδόσφαιρο, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία και του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

 Η ΑΕΚ εμφανίστηκε απόλυτα σύμφωνη με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες των ελληνικών ΠΑΕ με τον πρωθυπουργό, αλλά και τον Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μάλιστα, από την πλευρά της ΑΕΚ τονίζεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βοηθήσει στο να έχουν αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα μέτρα και να μην ζήσουμε ποτέ ξανά, αυτά που ζήσαμε με τον τραγικό χαμό του φιλάθλου μας Μιχάλη Κατσουρή, μετά την έφοδο των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 
Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα προχωρήσει το κλείσιμο των συνδέσμων για όλες τις ομάδες.  Σε εθνικό επίπεδο όπως ορίζει ο νόμος οι λέσχες οργανωμένων οπαδών θα κλείσουν και κάθε ομάδα θα έχει έναν σύνδεσμο που θα έχει έδρα την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα